1. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    octavis, tobbire varj 97-ig :)
     
  2. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    van egy napi quest, shilennél kell à¶lni a mobokat, adenba ahogy felmész a lépcsőn jobbra à¡ll egy muki, tőle tudod felvenni. aztà¡n orbis 1-en is vannak questek, de csak egyszeri, tà¶bbek kà¶zà¶tt octavisra is, ad valami 20millà¡t talà¡n.
     
  3. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    megcsinà¡ltam 2x azt a shilen quest-et, fél % xp, mà¡sra nem jó? iss-el elég lassàº... :( azt az orbis quest-et megcsinà¡ltam, ami 5 millà¡t ad, meg cursed mobokat kell à¶lni. octavis kà¼ldetéssorozat ez azt hiszem. most anyagilag à¡llok elég rosszul, az attr. armorra szépen elviszi a pénzt...
    altar-t hogy tudom megnézni, hogy nyitva van-e? az meg nem jó mà¡sra amàºgy? àšgy là¡ttam csak végig kell rajta rohanni aztà¡n annyi, kinyà­rni 1-2 mobot meg boss-t. a végén meg bevà¡ltani az àºj adventurer's mark-ot.
     
    Last edited by a moderator: May 21, 2012
  4. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    van mà¡r valami infótok, hogy mikor jà¶n hozzà¡tok a tauti? taiwanban és japà¡nban is megjelent mà¡r egy ideje. de mi eddig eu/na/ru terà¼leteken tàºl sokat nem tudunk róla.

    amikor az elő interjຠvolt az ncwestel azt mondtà¡k, hogy a nyà¡ron érkezik a tauti hozzà¡nk, na most előre szóltak, hogy a territory wars-on szerezhető tà¡rgyak el lesznek tà¡volà­tva 2012.06.06-kor. ami mà¡r kà¶ztudott, hogy a tw eltűnik a jà¡tékból a tauti érkezésével. szóval à¶sszerakva a dolgokat elképzelhető, hogy 2,5 hét màºlva jà¶n a live ncwestes szerverekre a kieg.

    de érdekes mert az oroszok mostanà¡ban tà¶bbnyire előbb kaptak meg minden kieget, de semmi hà­r arról, hogy valamikor a kà¶zel jà¶vőben lenne nà¡luk tauti, rà¶ppentek fel olyan hà­rek, hogy innovà¡nak vmi technikai gondja van és csak jà¶vőre lesz tauti nà¡luk, de ezt nem tudom, hogy tényleg igaz-e ebben a formà¡ban.
     
  5. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    jà¡tékban terjedő pletykà¡k alapjà¡n szeptember. de természetesen semmi alapja nincs.
     
  6. Satamael

    Satamael User

    Joined:
    27.12.11
    Messages:
    24
    Likes Received:
    9
    innova becsukhatja a bódét, ha nem lesz belà¡tható időn belà¼l tauti. amàºgy elég valószà­nű a jà¶vő hónap kà¶zepe, tà¶bb helyről is hallottam.
     
  7. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mondjuk ahogy tudom tà¶bbnyire az innova eu ugyan azt a verziót hasznà¡lja mint amit az ncwest 1-2 dolgot kell neki csak kà¼là¶n felà¼l à­rni szóval ha jà¶n ncwest-hez a tauti 06.06-kor akkor ide is jà¶n valószà­nűleg 06.13 vagy 06.20 kà¶zà¼l szerintem.

    viszont ezt a technikai problémà¡t konkrétan az orosz verzióhoz hallottam. de tényleg elég érdekes, hogy egy orosz ismerősà¶mnek sincs là¶vése sem mikor lesz iru-n tauti. ha tényleg igaz ez a "csak 2013-ban" szà¶veg akkor az az ieu-nak meg az ncw-nek viszont kedvező lehet mert a tà¶bbnyire pvp-zni szerető orosz, ukrà¡n, észt jà¡tékosokat valószà­nű hozzà¡juk vonzza à¡t majd a tauti
     
  8. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    harmony 1 héttel később jà¶tt ide mint ncwestre.

    altarra visszatérve. szerdà¡n valamint hétvégén van nyitva , és igen max 10-15 perc az egész insta, utà¡na và¡rsz 10 percet mà­g letellik a penalty és mehet a party àºjra.
     
  9. haleluja

    haleluja User

    Joined:
    26.05.12
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    sziasztok lehet rossz hejre irok de nekem kà¶zli a jà¡ték hogy cannot resolve hostname honnan szerezhetnék 1 rendes hostfà¡jlt ami jó? kà¶szi a và¡laszt

    pm ben segits légyszives ha van valaki olyan rendes mert nem igazodok el még a topicocban :) előre is kà¶sz
     
    Last edited by a moderator: May 28, 2012
  10. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    tegnap kerà¼lt megrendezésre valami nagy ncsofton belà¼li lineage 2 konferencia ahol a lineage 2 jà¶vőjéről ment a vita minden a lineage 2-ben érintett csoport jelen volt nem csak a fejlesztők, de a marketing osztà¡ly stb.

    az volt fő vita, hogy hogyan tegyék még felhasznà¡ló barà¡tabbà¡ a lineage 2, de àºgy, hogy folyamatosan jà¡tékra is tudjà¡k bà­rni a jà¡tékosokat.
    ez a jà¡tékra bà­rà¡s koreà¡ban azért fontos mert ott két féle képpen lehet fizetni van egy 30 dollaros havi dà­jas forma illetve egy a peaceful zone-on kà­và¼l tà¶ltà¶tt idő utà¡n kell fizetni mà­g peaceful zone-on belà¼le ingyen jà¡tszhatnak a jà¡tékosok.
    na most koreà¡ban előà¡llt a helyzet, hogy a jà¡tékosok kezdik elérni a 99 egyre nagyobb szà¡mban és ezek a jà¡tékosok mind kezdenek à¡t à¡llni a jà¡tékidős fizetős formà¡ra ami érthetően az nc-nek nem jó mert sokkal kevesebb bevételt jelent nekik amà­g a jà¡tékos online odà¡ig javult, hogy hetek óta veri a tera-t és a diablo 3 mà¡nia sem ingatta meg eddig a lineage 2 poziciójà¡t. szóval ez mutatja, hogy legtà¶bbjà¼k peaceful zone-on belà¼l mozog festival of chaos, olimpia stb és csak siege-re vagy 1-1 gyors instà¡zà¡sra mennek ki.

    ha jól értettem, a 9.-ik szà¼letésnapjà¡ra az l2-nek szóval ez év őszének mà¡sodik felére szeretnék megoldani a jelenlegi problémà¡kat.

    ami egy jó hà­r, hogy nagyon egy hangàºan abban là¡tjà¡k a megoldà¡s kulcsà¡t, hogy a jà¡tékosokkal sokkal tà¶bbet kell kommunikà¡lni ahhoz, hogy jelentős eredményeket tudjanak majd elérni.

    itt igazà¡ból az lesz minket érintve a kérdés, hogy:
    mennyire szà¡mà­t majd a koreà¡n kà­và¼li régiók véleménye főleg a nyugati.
    illetve mennyire szà¡mà­t a mà¡s szolgà¡ltató à¡ltal à¼zemeltetett terà¼leteken jà¡tszó jà¡tékosok véleménye ugye oroszorszà¡g, thaifà¶ld, indonesia, európa, vietnam.
     
  11. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    ma éjfél kà¶rà¼l az ncwest community manager tà¶bbé kevésbé megerősà­tette, hogy a tauti live szerverekre érkeze valószà­nű jàºnius 20. lesz. àšgy, hogy gondolom jàºnius utolsó vagy esetleg jàºlius első hetében ide is megérkezik a tauti.

    eredetileg jàºnius 6. volt a dà¡tum ahogy tudom, azt nem tudom, hogy a csàºszà¡snak technikai vagy marketinges oka volt, de csàºszik a megjelenés két hetet.

    àœzletileg gondolom az lehetett az ok, hogy a tera és a diablo kà¶rà¼là¶tti hype addigra mà¡r csà¶kken majd valamennyire, illetve a guild wars 2 is kà¶zel a tautihoz jelenik meg, szóval à­gy eléggé az nc-re tud majd fókuszà¡lni a mmo-kat szerető jà¡ték kà¶zà¶sség.
     
  12. Gigiikun

    Gigiikun User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    gw2-nek nincs még megjelenési ideje. azt mà¡r a fejlesztők kijelentették, hogy az indulà¡s és az utolsó béta kà¶zà¶tt legalà¡bb 1 hónap lesz, à­gy jàºlius előtt biztos nem lesz, sőt vannak akik àºgy szà¡molnak, hogy még jàºliusban is lesz egy béta hétvégéjà¼k. tauti megjelenését nem fogja befolyà¡solni.
     
  13. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    valami mmo-s oldalon olvastam hogy jàºnius 26 lesz a gw2 megjelenésének ideje. de akkor megint csak bebizonyosodott szà¡momra, hogy a firkà¡szok szavà¡ra semmit ne adni. mondjuk személy szerint engem a gw2 egyeltalà¡n nem érdekel, sőt szerintem l2 szempontjà¡ból is a legjobb az lenne ha a gw2 jàºlius-augusztus tà¡jà¡n jà¶nne ki.
     
  14. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    tauti miatt most mà¡r nem nagyon kell talà¡lgatni. :d
     
  15. Mephi

    Mephi User

    Joined:
    24.02.12
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    valaki igazà¡n elmesélhetné hogy mit tartalmaz majd a tauti! esetleg van valami megoldà¡s arra hogy ne unja az ember halà¡lra magà¡t?:) kicsit unalmas hogy minden nap ugyan azok a daily kà¼ldik. esetleg valami grindelési lehetőség lesz? vagy valami ami visszahozza az open field pvp-t 85 felett a jà¡tékba?
     
  16. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
  17. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    igen.

    előszà¶r is tauti live ncwest-en jàºnius 13. http://www.lineage2.com/en/news/announcements/tauti-launch-date-announced.php
    hamarosan elérhető lesz itt egy preview site illetve a patch notes is szóval megtalà¡lhatsz mindent ami fontos.

    de rà¶viden:

    - 2 àºj hunting ground guillotine fortress (95+) party orientà¡lt hely (nem feltétlenà¼l full party) illetve egy àºj hely garcian (97+).
    - altar of rites, swampland, fairy settlement és seal of shilen terà¼letén a mobok kb 50%-kal tà¶bb xp-t fognak dobni.
    - egy vagy tà¶bb open field raid boss guillotine fortress-ben ami blessed r95 recepteket és key matikat dobà¡l (szóval lehet érte pvp-zni).
    - egy àºj epic boss tauti aki a zariche és az akamanah kovà¡csa normal és extrem módຠinstance-ok is lesznek hozzà¡.
    - dark vs light castle siege rendszer a kastélyt elfoglalni akaró klà¡n vezére và¡laszthat, hogy melyik oldalra à¡ll ennek fejében kà¼là¶nbà¶ző bónuszokat kap:
    dark: bà¡rkit leà¶lhet a klà¡n bà¡rmely tagja nem peaceful zone terà¼leteken anélkà¼l, hogy karmat kapna, viszont őket is ugyan à­gy leà¶lhetik tovà¡bbà¡ 15 helyett 30%-os adók lesznek a kastélyhoz tartozó và¡rosban. a kastély illetve anna kà¶rnyezete megvà¡ltozik.
    light: +3% xp bónusz a klà¡n tagoknak meg valamiféle buff ahogy tudom.
    - caravan rendszer. minden siege-t kà¶vető hétvégén a kastélyhoz tartozó và¡rból egy karavà¡n indul a và¡rba ami az adót szà¡llà­tja ezt kell a và¡ràºnak és klà¡njà¡nak megvédeni.
    - clan item-ek: ezentàºl nem lesz mindegy kinek milyen magas rangja lesz az adott klà¡nban mert attól fà¼ggen kaphat extra armorokat és peteket is.
    - az othell rogue és a tyrr warrior kap egy kis erő nà¶velést a tà¶bbi kasztal szemben.
    - festival of chaos: ez egy specià¡lis olimpia lesz ami két részből fog à¡llni itt egy 76-84 és egy 85-99-es csoport lesz ahol kà¼là¶nbà¶ző tà¡rgyakért lehet pvp-zni (kà¶ztà¼k a territorry war-os tà¡rgyakért is).
    - a dual sa-hoz kellő gemstone mennyisége csà¶kkeni fog.

    nagyjà¡ból ennyi, de valószà­nű akad tà¶bb dolog is még amit én felejtettem ki vagy amiről még én sem tudok, kà¶vesd figyelemmel a lineage2.com a kà¶vetkező napokba valószà­nű jà¶n az infó aradat:).
     
  18. Mephi

    Mephi User

    Joined:
    24.02.12
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    kà¶szi szépen mindkettőtà¶knek :) kicsit mondjuk elszomorà­t, hogy a régi pvm rendszer ment a levesbe, és a helyére ez a daily quest rendszer kerà¼lt. nem rossz, sőt, nagyon is jó dolog, csak kà¡r hogy mà¡r szinte értelme sincs kimenni a và¡rosból hétkà¶znap egy 85 feletti, de még 90 alatti karakternek. mindent meg lehet oldani peace zone-on bellà¼l. kartia solo, kartia group. egyedà¼l soa és a heti bossok maradtak amiért még tényleg van értelme elhagyni aden főterét. ami itt még innovà¡n kicsit kiakaszt, az a premium account. mert oké hogy gyorsabban fejlődsz, bla-bla, de ugyan ezt a mentor systemmel is meg lehetne oldani. mellesleg nem mindenkinek van lehetősége havi szinten fizetni a pa-t. nah mindegy, ugye megszoksz, vagy megszà¶ksz. à‰n inkà¡bb elfogadom ezt ami most van, és reménykedem benne hogy a farmer koreaiakra is gondolnak. :)
     
  19. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    mephi 85 es 90 kozott igen is megeri elhagyni aden teruletet. igaz, hogy pa felhasznalo vagyok, de nekem 85->86 az 1 nap, volt ugyan ugy a 86->87 is. 87->88 az volt ketto, 88-89 1 es 89->90 az 2. szoval ha osszeadom a napokat, akkor kereken egy het alatt meg volt a 90. reggel letudtam a ket kartiat es egy nurseryt utana meg irany harnak 3. szoval igen is megeri kimozdulni adenbol. gondolj bele, 2 het alatt 90 vagy(mivel nem hasznalsz pa-t). 90-en mar nagyon jol jon az xp. istina, fortuna, spezi, kartiak. 91-esen meg elmehetsz h3ba is. 92-tol fairyzel, 94tol irany orbis. szoval ne rothadjatok adenben :d
     
  20. Mephi

    Mephi User

    Joined:
    24.02.12
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    elà¡rulnà¡d hogy 89-es szinten hol tudnék olyan bitang jól fejlődni à­jà¡sszal hogy 4 nap alatt elérjem a 90-et?:) mert én próbà¡ltam h3-mat, de nem là¡ttam sok értelmét mert 1,5-2 óra alatt nem kaptam valami sok xp-t. ugyan ez a helyzet gog-ban is.
     
    Last edited by a moderator: Jun 2, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.