1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Nováček

Discussion in 'Archive 2.0' started by Veragin, May 16, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Veragin

    Veragin User

    Joined:
    16.05.17
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ahoj všem, hodlám se přesunout z NCWest na Core a chtěl jsem se zeptat, kde je lepší hrát? na tom starším nebo novém serveru? Kde je větší česká komunita? Popř. vzal by mě někdo za mentee? Díky moc a mějte se hezky, Veragin.
     
  2. iFilda

    iFilda User

    Joined:
    30.11.16
    Messages:
    111
    Likes Received:
    17
    Čau, nevím jaká je momentálně situace na Core, ale většina lidí co zůstala tam si nestěžuje, menší úbytek lidí asi byl, ale postupně se lidé vrací. Ramona má zatím spoustu lidí, ale kde hrát ti asi neporadím. Core jede 5 let a je rozhodně jednodušší získat gear na pve, dostupnější r99 a víc možností jak získat adeny a to jak ingame tak přes donate. Ale získat pvp equip a lvl stejný jako top lidi bude chtít spoustu peněz a času. V tomto ohledu je Ramona lepší ikdyž i tady je rozdíl mezi top donate klany a ostatními citelně znát. Ovšem je tu i spousta mid level klanů, které sice nemaji gear ani lvl, aby mohli kontestovat draky a field bosse, ale mají spoustu pvp i pve.
     
  3. LajaXis

    LajaXis User

    Joined:
    23.06.13
    Messages:
    18
    Likes Received:
    3
    Takže pre takých *nováčikov* ako si ty ti odporúčam core :) mentora ti môže dať ktokoľvek stačí si tvoriť *Roomky* a vypísať LF Mentor a niekto ti ho už dá :)
    Aj keď sa z celkovej hry stáva PTP ( Pay To Play) ... ja na Tomto servere hrám už od začiatku a sama ti môžem povedať, že je to ešte hratelné XD
    Keby niečo PM ;)
     
    golemka likes this.
  4. Trellix

    Trellix User

    Joined:
    13.06.17
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Zdravím, vraciam sa k L2 po par rokoch a chcel by som sa spýtať, kde sa oplatí hrať. Niekde kde je väčšia CZ/SK komunita a hlavne aktívna.
     
  5. yLogy

    yLogy User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    2,985
    Likes Received:
    861
    Nemyslím si že na Core je nejaká ustálena veľká komunita. Rozhodne nie v top klanoch. Myslím, že celkom relatívne početná skupinka je v NakedForce.
     
Thread Status:
Not open for further replies.