1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Romana vs Core or?

Discussion in 'Archive 2.0' started by LocoYoloYoyo, Jun 21, 2017.

  1. LocoYoloYoyo

    LocoYoloYoyo User

    Joined:
    21.06.17
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Sveiki. Mane apniuko nostalgija ir sumasciau prisimindamas senus laikus pazaist l2. Norejau paklausti ar verta pradeti cia zaisti. Jai taip, tai kureme serveryje parekomenduotumet (core vs romana). Taipat koki reikalai su ekonomika ir serverio populecija? Gal yra kokiu ykyriu techniniu problemu su serveriais? Aciu jusu laika
     
  2. sharaz

    sharaz User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    verta ar ne tai subjektyvus klausimas. Jei metes zaist po metu nori rast viska kaip palikai - tada taip, nes nei viena privatke to negarantuos.
    Core senas serveris. Po paskutiniu event'u kainos kosmines, tai jei neturi is kur paimt adenu ir nenori merkt EUR netinkamas variantas.
    Ramona startavo palyginus neseniai (3 ar 4men). Kainos normalios, zmoniu pakankamai. Gana daug lietuviu :)

    Beje pats zaidimas nuo senu versiju smarkiai pasikeites. Jei nezaidei po GoD update. iki 85lvl pasikelti keletos valandu reikalas darant Q. Visa gear gauni is Q. Smarkiai rekomenduojama nusipirkti Premium Account, nes zymei palengvina gyvenima plius padeda uzsidirbti adenu.
     
  3. LocoYoloYoyo

    LocoYoloYoyo User

    Joined:
    21.06.17
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Kaip del esamu klasiu. Yra ko visiskai neapsimoka kelti? Daug labai laiko nebeturiu kaip kadaise noretudo tokios visapusiskai naudingos klases ☺
     
  4. zauliuz

    zauliuz User

    Joined:
    26.03.14
    Messages:
    2,852
    Likes Received:
    442
    ramona manau iki kaledu arba po kaledu su core sujungs, nes ten mires reikalas daros. zmoniu yra, bet itemu nera, atsiradineja ju, bet netaip kaip paklausa auga. kas spejo dar spejo uzsidirbt is tos ramonos, nors ir dabar dar nebloga bizniuka prasukt eina. 1b apie 40€ kaina (buvo 1:70)
    del klasiu kas ir kaip.. iss ir heal paklausa didziausia turetu but, ypac aktyviu ir zinanciu ka daryt, is dd puses, magai, konkreciai Sph dabar "kietceusi", del to buginto mana barrier ir stunu.. toliau eina lankai ir dageriai. nors su low gearu galbut lankus galima butu stumt i gala sito trejeto.
    beto kad kazka padaryt reik kazkiek investuot, arba rast buda kaip uzdirbt adenu, t.y. bent jau ruby/sapphire 4lvl pasidaryt, diamond/opal 3-4 lvl, obsidian kuo didesnio lvl..
    l2store koklas ramonoj tokios kaip ir nera, tik broochai ir turbut exp boostai (nezaidziu ten, tai perdaug nesigilinu), bet greit ides, o tapacia minute donorai taip saus i prieky su itemais kad masiskai prasys visi sujungimo su core arba naujo servo ;D
     
  5. AgatasLT

    AgatasLT User

    Joined:
    13.07.17
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Sveiki, visi. Seniai nelosiau L2 nuo c6 laiku. nelabai susigaudau... Klausimas ar zmones perka materialus , kaip animal bone, varnish , sop . Nes nemaciau jog kas supirkinetu
     
  6. zauliuz

    zauliuz User

    Joined:
    26.03.14
    Messages:
    2,852
    Likes Received:
    442
    nebera tokiu dalyku. kraftinimas pakeistas jau senai. l2wiki.com pasiziurek kokiu matsu kam reik.
     
  7. AgatasLT

    AgatasLT User

    Joined:
    13.07.17
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    aisku , supratau... talkin island galima pas dwarfa pasikeisti senus i naujus... Ai ja jai 13k -suede is manor system turejau...Gaila taip vargau kazkada :)
     
    Last edited: Jul 13, 2017
  8. srrow1337

    srrow1337 User

    Joined:
    27.07.17
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    O koks online dabar yra Romana? P.S ieskau kur pazaist, bet visur tokia seniena seni servai, mazas online ir t.t