re paides kalhmera eimai sth selida tou 4game kai pataw update alla de m to kanei 3erete ti provlima mporei na paizei?
dokimazw apo to prwi na kanw update kai mpales.. esbisa to game kai to 3anakatebazw kai ston pts to idio eixa kanei... se ka8e update to idio 8a ginet? :/
egw eixa to idio problima me ena pc win7 kai otan ekana update java kai uninstall to 4game (oxi to lineage, mono to programma 4game) doulepse kanonika kai ksekinise to update ap to 97%... autos o bankeris exei kanei polu kali douleia me tis odigeies pou exei ftiaksei, alla leei kai polla akura, p.x. ksekinaei me ta service packs kai ta update twn windows... kserw atomo me winxp sp2 xwris kanena update pou paizei kanonika
file ekanes uninstal to 4game meta to ekanes pali instal kai doulepse kanonika? i den to ekanes katholou instal ksana? re otan kati grafete grapste to etsi oste na to katalaveni kapios asxetos kai min to grafete etsi opos to katalavenete esys pooooooooooooo pk re pk tha se paro telos
we'd like to inform you that this topic is being closed, since it is inactive, and is being archived, as planned. kind regards.