pasijungiau lb anksti ryte magai nespejo mano mobu vogt,bet supratau viena dalyka - reikia mest savo vaizdo plokste lauk,nes low quality laaaaaagin :d bet siaip viskias ciki,leku vel on ziuresiu kas dar geresnio
vaizdo korta jo cia beveik paskutinej vietoj dirba, o gal net ir paskutinej.. cpu, hardo greitis (sdd butu didelis pliusas), ramai / vaizduske..
tai problema jog 400 zmoniu vienoje vietoje stengiasi farmint. gm spawnina mobus = dar tiek pat. taigi, cia visas pc. as turiu 3ghz i3, 12gb ram ir geforce gtx460, ir tai man lagina and high :/
zinoma kad ne, pas mane irgi i3 , 4 gb ramu ; vaizdo korta net nezinau .. :d nesidarau visokiu shaderiu ; seseliu xujeliu ir t.t ir normaliai viskas eina
nera jis low end, maisai kazka mid laisvai. bf3, codmf3, skyrim visus situos naujus zaidimus zaidziu high detail, l2 tikrai neturi dideliu reikalavimu, taip kad :/
pasiskaityk pora psotu auskciau, sitiem zaidimam kuriuos pavardinai reik ir cpu ir gpu.. o laineidze gpu gal 10-20 % lemia.. i3 low i5 mid i7 high. bent as taip mislyju
geras varijantas del cpu zinau ta pats,kad mane "ismaude" sake 4x bet pasirodo dualas ir dar letas mano vezliukai akvariume juda gereiciau nei pc :d ramai jo zinau rinkausi,net ateities nezinodamas kad "lieage 2 taps free" mano saskaitoje nebuvo dekingas,kad pateriate p.s. ispudziai geresni nei na mat innova atrado silpnas vietas mob q mob ir panasiai tad ju fail manau atsiperka o jai jie toliau tokie aktyvus bus mano ++++++++ neuzteks ju vertinimui smagu matyti lietuviu kurie nebotina maciau mazdaug 15 ju netycia kill ju moba bet jie pakeite tareget ir nesuko sau del to galvos ko negaliu pasakyti apie br it latvius estus mes kad ir save pjauname,privatuose,bet globale stengemes buti mandagus lb did + ltu ++++++++++++++++++
as isvis su 1 branduolio brocesoriumi 1.8ghz amd semprom losiu :d su high grafika losiu jei aplinkui zmoniu daug nera. o atejus i miesta, tai ir su low lagina.