mam problem z bialym ekranem.nic nie widze w pewnych miesjach w miescie i na instancji.ma ktos jakis patent na to ?
sprawdź czy nie masz w trayu nie potrzebnych programów, czasem tak mam jak mam odpalonego steama albo aqq.
http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=221887 tutaj masz opisane krok po kroku co masz zrobi miałem ten sam problem teraz działa bez zarzutu.
zrobilem tak jak jest tam opisane.white screen zniknal, ale teraz nie widze zadnych przyciskow w menu, tabelek itp. w grze.widze swiat i sama postac :/
cześć mam problem zrobiłem tak jak jest napisane wszystko fajnie działa ale przy wejściu do gry nie pokazuje mi się to okienko z wyborem serwera odpalam to na ślepo za pomocą "enter" wchodze do gry widze wszystko paski z expem, hp, skile ale nie mam zakładki w której ręcznie można odpalić bp, mapę opcje itp próbowałem wszystkich skrótów klawiszowych alt+h albo alt+x tez nie działają. jak nacisnę alt+x słyszę jak by się otworzył ale go nie widać. proszę o pomoc z góry dzięki.
jesli chcesz znow widziec te okienka itp. to w pierwszym okienku z tego poradnika daj domyslne.wtedy wroci white screen i tableki itp.
dokładnie, pisało w poradniku że znikną te okienka. mi to nie przeszkadza w każdą zakładkę można wejść z skrótu klawiszowego oprócz systemu (alt+x rozwija tylko tą liste, jeżeli jesteś dobry to na ślepo może trafisz). imo lepsze taka gra niż w ogóle. jeżeli ktoś znajdzie lepszy sposób proszę o zamieszczenie go tutaj !
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska