kto gral na ru innovie? jak to teraz jest? zawsze lubilem dagerowcow ale wszyscy znajomi mowia abym luka robil w god. ktos cos moze sie wypowiedziec?
ja osobiscie wybralem lucznika. myslalem o warriorze ale mi nie podszedl. 4 lata lucznikiem gralem i dalej bede.
no umiem i gralem ale z 2 lata temu, i cos chlopaki mowia, ze sie skisil troche i trudniej z magami bo maja jakies pushe, blinki, i lewitacje i dlatego gorzej sie walczy. lukiem tez gralem na subie ale zawsze wolalem daggerem walczyc, luk byl na raidy i siege. wiec kurna nie wiem.
to zależy kto jak czuje postać, znałem typa, który sam na archerze mógł rozwalić niejedno party na siege
a mi natomiast wydaje się ze daggerem jest prosciej wygrac walke a nizeli lucznikiem, jezeli oczywiscie umie sie odpowiednio uzywac skili . a wiec ja mysle ze jak bedziesz gral raczej w pojedynke to dagger a z klanem lucznik oczywiscie he bo dagger ze skili zabije cos bez dobrego buffa a luk raczej marnie wyglada bez full buffa
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska