sveiki yra man tokia beda su dualais. taip turi but ar kas, kad palaikoje nebuvo dualu ? taip turi but ar ka, kad visi gauna bound itemus pigius su sa,o dual savininkai ne. dabar isseina taip b dualai kainuoja ~15kk kai kitu zmoniu ginklai s kainuoja 6kk viskas labai sazininga
jokiu dualu realiai iki s80 lyg. nes parduotuves ir kalvis yra bugintas jie neparduoda ir negali sujungti bound weaponu
tiesiog dualų boundintų nuo b grade nebūna... reik normalius daryt jei nori, bet reiks 11kk ant sls'ų ir 400 berods sop'ų
nu tai ka as sakau,o ncwest duoda dualus tai blet susinervinau. ten kaskaskiek lv duoda armorus ir weapon tokius shadow 30d. kodel cia negali ?
na man tai ativrai pasakius ten kas padaryt ncweste tai nesamonė... visą ekonomiką iškraipo. tiesą pasakius man net tie bound item'ai nepatinka, visai ne iš lineidžo operos tokie dalykai
zinai kas atsitinka kai su kiekvienu update kai vis dedami geresni itemai ir juos vis sunkiau gaut ? zaidimo laikas uzsitestu tiek, kad ji zaisti butu nebeidomu. tokio zmoniu kiekio koks yra dabar tikrai nebutu jeigu nebutu bound itemu. kam butu idomu kapoti simtus tukstanciu mobu be ss/sps kad uzsidirbti adenu b grade ginklui kai tuo metu butum ~70 lvl ?
tai lineidžo išskirtinis bruožas ir buvo, kad kiekvienas nabas lengvai visko nesusirinks. dabar tai pora valandų ir visi turi 40lvl ir c grade
tai dabar max lvl - 99. c grade ne rodiklis nemanau, kad padarius 3 prof ar awakened bus taip pat lengva. dabar tik turim palengvinimus, kad greičiau pasikeltume lvl, nuo kurio god papildymai prasideda.
visgi sulengvint kazkur turejo, jog visi moketu zaist, net ir tie kurie istikro neturetu zaist. bet, ka****i konkurencija dideja (wow jau siulo 20lvl free) taigi nc turejo kazka daryt, jog pritrauktu zaidejus. no pk (aka guildwars), easy gear (aka free looting), taigi kaip ir visi idomesni zaidimai sakykim elder dalys ir dabar vaiku zaidimas.