1. Discord Support team Facebook l2central.info

Jak zalogować się na server

Discussion in 'Archive 2.0' started by QQ1991, Dec 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. QQ1991

QQ1991 User

witam. nie wiem jak wejść na ten server. jest to pogmatwane, przynajmniej dla mnie. robię tak jak się doczytałem na stronie lecz nie działa... nie wiem ocb... ;/ nawet nie wiem czy passy które się robi na 4game są do logowania się ? prosił bym kogoś kto mógł by pomóc opisać mi co zrobić aby wejść na server i jak to z pasami wygląda. z góry wielkie dzięki i proszę o zrozumienie. pozdrawiam.

2. ImpressA

ImpressA User

napisz najpierw na jakim jesteś etapie? bo ja ci mogę teraz tylko skrótem napisać.
    rejestrujesz się na https://eu.4game.com/lineage2/play/?popupwidget=loginpopupwidget potem naciskasz button play czekasz aż się ściągnie 4game launcher w tle. włączy się automatycznie instalacja. zainstalujesz go, po instalacji wchodzisz jeszcze raz na stronę 4game. ściągasz grę do folderu ktory wcześniej wybrałeś podczas instalacji launchera. jak ściągniesz cala zawartość wyświetli ci się ze możesz już grac na stronie 4game. klikasz play czekasz az sie wczyta gra i grasz. konto w grze jest automatycznie zakładane podczas rejestracji na stronie 4game łącznie z hasłem.

3. QQ1991

QQ1991 User

właśnie tak robię i daję play na stronie, wyskakuje okienko do potwierdzenia później z innova wszystko daje i później takie małe z l2 i znika i dalej nic się już nie wyświetla ... 4game mam zainstalowane w folderze razem z l2 wszystko zainstalowane itp i nie działa

4. ImpressA

ImpressA User

używasz antyvirusa comodo? miałem taka sama sytuacje którą ty opisujesz. zmieniłem w opcjach kilka rzeczyn dodałem wkluczenia i działa.

5. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.