witam mam pewien problem gdy mam na targecie npc,mooba czy gracza, postac chce go atakowac ;/ wie ktos jak temu zaradzic?
wyciagnij zapałke z ctrl :d a tak serio.gra ktos kamalolem berserkerem?skill smashing blade dziala nawet jak sie nie stargetowalo celu.tzn mozesz sie zamachnac nawet wtedy gdy nikogo nie lejesz.tak to ma dzialac? moze ktos to sprawdzic,poprostu uzyc smashing blade bez zadnego targetu?
w opisie skilla niema żadnej wzmianki że ma atakować jeden wybrany cel. ogólnie bererker jest klasą do aoe
no dobra ale ja tego skilla moge uzyc nawet wtedy gdy nie mam nic na targecie.np.jak stargetujesz moba i klikniesz jakis skill to postac sie przemieszcza w kierunku stargetowanego moba,tak?tak! :d no,a ja stargetuje moba,uzyje smashing blade i postac nie idzie w kierunku moba tylko "strzela" w powietrze. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi?generalnie dmg zadaje stojac blisko moba,ale gdy stoje troche dalej to uzywajac smasha nie dochodze do niego tylko wale w powietrze stojac w miejscu.nie wiem czy to tak ma dzialac?
ok,tylko to chcialem wiedziec.nie gralem kamalolem nigdy,myslalem moze,ze cos nie halo. btw bardzo fajna i przyjemna postac do koksu.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska