witam od jakiegos czasu mam problemy z logowaniem sie do gry, wyskakuje takie cos : http://img692.imageshack.us/img692/2077/78tq.jpg czasem normalnie mi sie odpala , czasem tylko 2 okno nie chce , a czasem wszystko loguje sie normalnie nie wiem od czego to zalezy jakies pomysly ?
masz uszkodzony plik w gameguardzie i musisz go reinstalować... nie wiem jak można nie zrozumieć co to oznacza...
innova nie ma gameguarda tylko frosta. musisz usunac folder frost i uzyc opcji check file na stronie głównej (naciskająć wczesniej na ikonke klucza).
ale może ziomek ma inna gre zainstalowaną co ma gameguarda i uszkodzony plik w nim może coś takiego powodować.
kasowalem frosta jednak nie pomoglo, czasem logowanie dziala czasem nie, chek4game tez niczego nie znalazl
nie mam to zaczelo sie dokladnie po tym update jak zlikwidowali disconekty po wysylaniu petycji, wiec mysle cze cos oni zjebali w tym update, moze kiedys to naprawia, pytalem sie w klanie, co niektorzy tez maja z tym problem od czasu do czasu, co dziwne dzieje sie to jak duzo razy sie przelogowujesz albo logujesz boxy , moze jakies zabezpieczenie przed botami czy cos ?
ja tez po restarcie sie loguje normalnie ale czasem musze zrobic 5 restartow gry a to juz nie jest fajne jak musisz szybko zalogowac siebie i boxa na jakas akcje klanowa czy cos w tym stylu. dla mnie to jest jakies podejzane ze innowa nic z tym nie robi, pisza ze to nasza wina, tylko dziwne ze po jakims czasie nic nie robiac normalnie idzie sie zalogowac
nie, nikt nie ma tego rozwiązania ponieważ nie znamy jego przyczyn jeszcze. chyba wszyscy mamy ten sam problem. jak tylko uda się coś dowiedzieć - od razu przekaże informację. pozdrawiam
mi się to zdarza czasami jak próbuję dualboxa odpalić i od samego początku już wiem ,że to wyskoczy bo jak wyskakuje eula itd. to nie mogę myszką zaakceptować/odrzucić więc tylko enterem mogę i jak wyskakuję już wybór serwera wtedy to gówno wyskakuje. jest to irytujące bo jak otwieram znów klienta z tym samym kontem to wyskakuje ,że konto jest w tym momencie używane i jeszcze raz muszę więc dopiero za trzecim razem śmiga. jak otwieram głównego klienta to nigdy takich problemów nie miałem i nie mam.
prawdopodobnie przyczyna lezy w jakis zmianach dokonanych w patchu z 19 wrzesnia , po tym update u mnie zaczelo wywalac gameguardy
pobrałem angielski klient jakiś tydzień temu i żaden taki problem mi nie wyskakuje. mam jednak pewien pomysł co możecie zrobić. dodajcie sobie folder 4game i folder lineage 2 do wyjątków w firewalu antywirusa i wyjątków skanowania w czasie rzeczywistym. skasujcie folder system w l2 i zróbcie file check na stronie. wydaje mi się że wasze antywirusy mimo bycia wyłączonymi zjadają jakieś pliki od frosta i l2 zaczyna szukać gg.
temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie, pozdrawiam