witam wiele osób grających gladiatorami, bd oraz sws zauważyli fakt, że nie można kupić duali b, a oraz s grade w sklepie. questy na paliake są zbugowane i brak w nich dual swordow. w luxury shopie nie kupi sie a i s grade. jedynie do to można skrafcić w aden duale b grade lecz jest to bardzo drogie. mam pytanie czy wie ktoś czy będą wprowadzone jakieś zmiane związane z tym tematem?
na chwilę obecną - nic. zespół innovy chciał pójść graczom na rękę poprzez wymianę dwóch broni na duale, ale ncsoft się nie zgodził na to. dopiero z następnym większym updatem l2 ma to zostać naprawione.
swego czasu na forum lineage2.com w koreańskich patch note było coś o bound dualach: dalej była jeszcze tylko tabelka co jak krafcić, ale żadnej zmianki o b+ grade nie znalazłem.
nie wiem kim grasz, ale w przeszłości grałem(expiłem) gladem z 2 ręcznym mieczem używając skilli z efektem aoe. expiło się naprawdę przyjemnie, dodatkowo teraz efekt z buffa vampira ma szanse zadziałać przy skillach więc na pewno nie będzie źle. w gorszej sytuacji są bd, jednak jak ktoś jest cierpliwy może chodzić z 2-h mieczem lub miecz + tarcza, bo w obu przypadkach ma bonusy z passive i tylko na dance zmienic na duale.
nie wiem jak to będzie wyglądało ale musicie przyznać, że jest to nie sprawiedliwe. każde inne klasy mogą normalnie kupić sobie broń w sklepie i zdobyc z questa;/
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska