1. Discord Support team Facebook l2central.info

Duale b a i s grade

Discussion in 'Archive 2.0' started by cielu92, Dec 12, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cielu92

cielu92 User

witam
    wiele osób grających gladiatorami, bd oraz sws zauważyli fakt, że nie można kupić duali b, a oraz s grade w sklepie. questy na paliake są zbugowane i brak w nich dual swordow. w luxury shopie nie kupi sie a i s grade. jedynie do to można skrafcić w aden duale b grade lecz jest to bardzo drogie.
    mam pytanie czy wie ktoś czy będą wprowadzone jakieś zmiane związane z tym tematem?

Last edited by a moderator: Dec 12, 2011
  2. Vivinia

Vivinia User

na chwilę obecną - nic.
    zespół innovy chciał pójść graczom na rękę poprzez wymianę dwóch broni na duale, ale ncsoft się nie zgodził na to.

dopiero z następnym większym updatem l2 ma to zostać naprawione.

3. Termit

Termit User

swego czasu na forum lineage2.com w koreańskich patch note było coś o bound dualach:
    dalej była jeszcze tylko tabelka co jak krafcić, ale żadnej zmianki o b+ grade nie znalazłem.

Last edited by a moderator: Dec 12, 2011
  4. cielu92

cielu92 User

no to oznacza to, że do nastepnego update będzie jakieś pół roku czyli do 80lvl biegam w c grade?

5. Termit

Termit User

nie wiem kim grasz, ale w przeszłości grałem(expiłem) gladem z 2 ręcznym mieczem używając skilli z efektem aoe. expiło się naprawdę przyjemnie, dodatkowo teraz efekt z buffa vampira ma szanse zadziałać przy skillach więc na pewno nie będzie źle. w gorszej sytuacji są bd, jednak jak ktoś jest cierpliwy może chodzić z 2-h mieczem lub miecz + tarcza, bo w obu przypadkach ma bonusy z passive i tylko na dance zmienic na duale.

6. cielu92

cielu92 User

nie wiem jak to będzie wyglądało ale musicie przyznać, że jest to nie sprawiedliwe. każde inne klasy mogą normalnie kupić sobie broń w sklepie i zdobyc z questa;/

7. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.