някой който е по висок левъл ше драсне ли някой ред за куестовете които се правят и си заслужават правене? на кой левъл почват, награда и стартинг нъпъсъ? тенк ю
daily quest-овете си струват поне като хп , палиаките, камалок-а макар че затам ми е малко чудно- евентуално заради тои токените после които дава може да вземеш колан с тях обички б грейд и брейслет. сега ще те излъжа но гледам да правя one time quests от world info-to на картата. там пише и левъл и всичко
ако се оправяш с руския : www.l2central.info скоро ще бъде готов www.l2wiki.com, но все още го правят.
кой ще го играе след гилд уарс 2 - ако героя ми стои още няма лошо ще си го цъкам за без пари //а то тогава трябва да има д3 вече така че едва ли
съкс никъв кеф на офито и беше супер фейл като поддръжка и изобщо като цяло , а и с тея ботове .... и с тея местения и помощ от гм-та на определени елиоски кланове мани..
аз имам клан и даже си търсия хора за констант парти. два- 3 мага и един речарджър. пишете ми в играта да играем вечер. ако има и бд или суордсингър още по- добре