czy ktos testowal juz ta postac na 85 lvl na cb ?, interesuje mnie w jaka profesje na poczatku isc by najlepiej sie zgrala z enchanterem glownie pvp.
dark elf - duzy dmg, mało hp elf - słaby dmg, średnio hp, nadrabia crytical rate i evasion human - zbalansowany , mniej dmg od dark elfa, ale hp porównywalne do jasnego. zostaje jeszcze opcja orka(jedyna rasa której nie sprawdziłem) który dmg ma jak human, hp wiecej ale z powodu małego dex średnio u niego do reszty w ilości crit, accu. natomiast nadrabia troszkę racialem na atk.spd.minusem jest jegosł abszy od reszty casting speed. ogólnie każda z tych ras jest dość zbalansowana i tylko zależy od tego jak wolisz grać, czy bardziej pod duży dmg czy jednak pod wytrzymałość. z pts najbardziej jednak spodobał mi się jasny elf ze względu na jego crit rate i duże evasion w krytycznych momentach. na drugim miejscu był dark elf z jego dużymi crital hitami.
ja pojde w bd bo mi sie bardziej podoba ,a co do skilli atakujacych to tez sa te same u all ? na enchanterze,bo jak tak to troche te nowe profki wychodza na takich klonow,a 2 sprawa w czym sie enchanter specializuje tzn w czym bedzie dobry, plusy i minusy , byl bym wdzieczny za takie informacje .
tak każdy enchanter ma te same skille, jedynie na niższych lvlach mogą zostać niektóre z poprzedniej profki, ale prędzej czy później się je zastąpi. enchanter ma łatwo w robieniu solo instancji soa 85+. jeden enchanter posiada wszystkie buffy, bardzo potężne. zawsze będzie dla niego miejsce w pt, ale tylko jedno. głównym zadaniem poza buffami jego rolą będzie debuff, a posiada on równie dobre debuffy jak ol. jak ktoś kiedyś walczył na siege i natknął się na ol przeciwnika to wyłączało go to z walki na kilka minut.
wcale nie wyłączyło tylko: -zwięszkyło reuse skili -zmniejszyło atk/cast spd -zmniejszyło p/m atk -zmniejszylo crit rate/power -spowolniło -fear/root ale to wcale nie znaczy, że nie można walczyć dalej :d
zmniejszało regen cp/hp/mp prawie do zera, wiec grając takim sws po jednych songach nie miałem już na następne.
sprecyzuj o co ci chodzi, tutaj głownie rozmowa o 4th klasie więc nie wiem jak na to odpowiedzieć. domyślam się że może ci chodzić o dance/songi które zawsze trwały 2 min.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska