čia užpildykite savo "mini-anketėles" jei ieškote klano, prie kurio norėtumėte prisijungti. šablonas apačioje: vardas: amžius: nick'as: veikėjo klasė: veikėjo lygis: galimybė bendrauti per ts/vt: ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: trumpai apie save: serveris: dėmesio!!! visi komentarai, kurie nėra anketos, bus trinami be įspėjimo!
vardas: vitalijus amžius:23(greit) nick'as: zenok veikėjo klasė: dark elf dageris veikėjo lygis: 5x galimybė bendrauti per ts/vt: yra ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: pagalbos trumpai apie save: mokausi univere. l2 zaidziu jau apie 5 metus(su pertaukom)
vardas:bronius amžius:29 nick'as:airina veikėjo klasė:elemental summoner veikėjo lygis:47 galimybė bendrauti per ts/vt: ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų:bendravimo ir bendradarbiavimo trumpai apie save:grįžau į l2 po 6 metų pertraukos, jaučiuosi kaip naujam žaidime.
vardas: vitalijus amžius: 29 nick'as: wijus veikėjo klasė: paladin veikėjo lygis: šiandien 75 galimybė bendrauti per ts/vt: yra
vardas: jonas amå¾ius: 26 nick'as: kasabian veikėjo klasė: sh veikėjo lygis: 66 galimybė bendrauti per ts/vt: yra ko tikitės iå¡ klano/ko klanas gali tikėtis iå¡ jūsų: clan party, cw, visokeriopo bendravimo trumpai apie save: online bunu daugmaz 19-23 valandomis, ir savaitgaliais kiek gaunasi.
vardas: mantas amžius: 17 nick'as: quzek veikėjo klasė: elemental summoner veikėjo lygis: 68 galimybė bendrauti per ts/vt: taip ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: pagalbos trumpai apie save: esu vaikisko proto, fail randomas
vardas: andrius amžius:21 nick'as: lnc veikėjo klasė: ee veikėjo lygis: 0 galimybė bendrauti per ts/vt: taip naudoju ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: aktyvumo trumpai apie save:ateinu cia zaisti is shillen serverio ten taip pat uz ee
vardas: modestas amžius: 18 nick'as: mehica veikėjo klasė: spellhowler veikėjo lygis:59 galimybė bendrauti per ts/vt: taip ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: pagalbos, bendradarbiavimo. trumpai apie save: naujokas zaidime, norintis pazinti lineage ii pasauli
vardas: gediminas amžius: 23 nick'as: gnytasislt veikėjo klasė: bladedancer veikėjo lygis:64 galimybė bendrauti per ts/vt: taip ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: pagalbos/pagalbos trumpai apie save: studentas. megstu alu. l2 zaidziu nuo c4 laiku.
vardas: laurynas amžius: 19 nick'as: lisaa veikėjo klasė: warlock veikėjo lygis:6x galimybė bendrauti per ts/vt: taip ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: abipusė pagalba, geras laikas praleistas kartu ir t.t.t.t.t.t.t.t. trumpai apie save: studentas - ką gi daugiau ir bepridursi. tiesa - nekonfliktuoju be riekalo.
vardas:laurynas amžius:20 nick'asverload veikėjo klasė: da veikėjo lygis:53 katik pradejau zaisti siame serveryje bet manau greit pasivysiu! viskas nauja ir idomu galimybė bendrauti per ts/vt:taip ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų:aktyvumo, teamplay, gerai praleisto laiko ir siaip kad normalus zaidejai butu trumpai apie save:esu draugiskas tankas megstu valgyt saldainius ir mobus tikiuosi lvl uzkelti pavyks greit nes kol kas tai zveriskai gerai cia sitam naujam god kyla. esu komandos zaidejas nenoriu solinti todel ir ieskau klano. nesu ir itemu vergas bet nepakenciu kai del ju mane mulkina ir i akis migla pucia
vardas: martynas amžius: 21 nick'as: darkcrusader veikėjo klasė: treasure hunter veikėjo lygis: 63 galimybė bendrauti per ts/vt: taip ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: komunikabilumo,aktyvumo,supratingumo,tolerancijos. trumpai apie save: studijuoju ir sezonais dirbu. serveris: core
vardas: kestas amžius:25m nick'as: kazami veikėjo klasė: overlord veikėjo lygis: 85 galimybė bendrauti per ts/vt:yra ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų:linksmai praleisti laikai l2(jokiu hardcore) trumpai apie save: paprastas žmogelis mėgstantis l2. serveris: core
vardas:gabrielius amžius:19 nick'as:lanwalker veikėjo klasė:bladedancer veikėjo lygis:47(snd pirma diena,cia daug ar mazai?) galimybė bendrauti per ts/vt:taip ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų:tikiuosi paramos,patarimu bei smagaus laiko/geros tarnybos ir nupusimo trumpai apie save:snd man buvo startas ir pakeliau nei daug nei mazai,iki 47 lvl,bd,tai gal kuriam klanui reikia bd? zaidziu nuo c3,better world prasedejau 1 metus,profesija buvo sk.poto puse metu prasitrainiojau pk servuose,buvo toks darkness soldiers x15 rate,ir dariau didele pertrauka,gryzau gal tik pries gera menesi,bet jau prisiminiau kame l2 yr reikalas ...tad jei kam reikia as jusu paslaugoms :/....bw klanas jei kam idomu -pensininkai. atejau cia smagiai praleist laiko ir tiek,nesiekiu ten but didziausio lvl ar turet top pvp counta,tiesiog noriu apturet gera teamini zaidima,bet linksma chat serveris:core
vardas: lukas amžius: 18 nick'as: wae veikėjo klasė: assasin veikėjo lygis: 35 galimybė bendrauti per ts/vt: yra. ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: mm, tikiuosi kad pades man ismokt daug ko nes galima sakyt pirma karta gyvenime zaidziu l2, tikiuosi rasti draugiska ir supratinga klana. trumpai apie save: 18 metu gyvenu uk, einu y koledza, ieskau darbo. zaidziu neprdaugiausiai kai randu laisvo laiko. serveris: aria.
vardas: arturas amå¾ius: 24 greit nick'as: 100lt veikėjo klasė: tyras veikėjo lygis: 87 galimybė bendrauti per ts/vt: yra kiek on tiek ir ts/vt ko tikitės iå¡ klano/ko klanas gali tikėtis iå¡ jūsų: is manes pagalbos gali tiketis, epikai siege, expas, pvp nu visos klan veiklos. o ka as tikios is klano tai gero zaidimo, daug klan veiklos, kad butu exp pt ar pns, ir aisku juves:d trumpai apie save: zadrotas, bet vienam sunku ne tie laikai. serveris:core
vardas: gediminas amžius:30+ nick'as:rubuiliukas veikėjo klasė: bh veikėjo lygis: 50 galimybė bendrauti per ts/vt: jeigu reiktu atsirastu. ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: esmė -gera kompanija ir geras laikas. trumpai apie save: su pertraukomis nuo c1 kobra, mikra... dabar čia protarpiais. serveris: aria
vardas:marius amžius:23 nick'as:hickup veikėjo klasė:sph veikėjo lygis:84 galimybė bendrauti per ts/vt: be problemu ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: geros kompanijos ir klano eventu, o pasiulyti galiu visapusiska savo pagalba. trumpai apie save: kas liecia l2 tai gode as naujokas, bet ankstesnese chrinikose esu zaides. zaizdavom su savo pastove konsta. esu nuovokus ir greitai orentuojuosi, tiek pvp tiek klano eventuose. pvp nebijau, manau jog tai yra svarbiausia ir idomiausia zaidimo dalis. zaidziu vakarais ir savaitgaliais. serveris:core ieskau cp arba klano kurio kompanijoje galeciau losti
vardas: povilas amžius: 19 nick'as: smaster veikėjo klasė: trooper veikėjo lygis: 32 galimybė bendrauti per ts/vt: beabejo ko tikitės iš klano/ko klanas gali tikėtis iš jūsų: zinoma aktyvaus bendradrabiavimo, cs, pvp, rb ir t.t. klanui galiu pasiulyti visapusiska pagalba, budamas online nesamoniu nedirbu, uzsiimu tik svarbiais dalykais trumpai apie save: gan ilga laika zaidziau privatuose, bet jie man jau igryso. taigi nusprendziau pereiti prie globalo. del bendravimo bedu neturiu, esu draugiskas, patikimas, ir kaip jau anksciau minejau durniaus nevolioju :d tai jai kas jieskot mm i cl pm man ingame p.s. on bunu nuo 12-14val iki 22-00val. (su pertraukom zinoma) serveris: core