witam jak wiadomo nie ma mozliwosci skladania duali bound, wiec wyfarmilem 14kk ;/ i kupile 2x kesh i nie wiem gdzie kupic dual craft stamp w grocku jest do kupienia r grade ale nie ma zwyklego i mam nadzieje ze idzie to zdobyc w jakis normalny sposob, bo nie mam zamiaru czekac az ktos zdobedzie zamek bo to bylo by smieszne ;/
siema możesz jeszcze zrobić dual tsurugi z 41 sopów. sopy chyba w ant nest da się spoilować. ostatecznie są jeszcze shadow duale od 52.
mam dualki b shadow ale nie mam zamiaru koxac w nich jeszcze 2 tyg ;/ z takim p.atk sciagam tylko karmiakow ;p mam nadzieje ze ktos cos wymysli
do b-grade duali nie potrzebujesz dual craft stamp... potrzebujesz sopa (chyba 450 jak dobrze pamiętam)
(ot)gość napisał że ma 2x keshanberk. a co się robi z keshy moi pro wymiatacze? duale a! nauczcie się czytać posty ze zrozumieniem, później udzielać odpowiedzi. (/ot) a google milczy na temat dcsa w god. niby powinno toto być u mammonów - zwykłych lub black marketera. jak nie - pytaj na ogólnym forum gmów, albo czekaj do siegy.:d
ups... racja... mój błąd... chyba za wcześnie jeszcze na czytanie forum dla mnie :/ sorki za złe info :<
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska