jak w temacie - gra chodzi płynni, a chwilę później przycinka na 1-2 sek (podczas przycinki cpu - 100 % zużycia), a detale mam ustawione na low, wokół nie ma żadnych graczy. wcześniej grałem na offie z ncsoftu i wszystko było ok, a tam gra dużo więcej ludzi. moje parametry komputera : operating system : windows xp professional (5.1, build 2600) dodatek service pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) language : polish (regional setting: polish) bios : award modular bios v6.00pg processor : intel(r) celeron(r) cpu 2.53ghz memory : 2048mb ram page file : 1089mb used, 2850mb available (przy odpalonym l2) windows dir : c:\windows directx version : directx 9.0c (4.09.0000.0904) dx setup parameters : not found dxdiag version : 5.03.2600.5512
serio gra ci chodzila plynnie na tym sprzecie?troche malo ramu i procek tez troche slaby.jaka grafika?
chodzi płynnie, tylko są momenty, że się przytnie na 1-2 sek, a co śmieszne mogę wtedy stać i nic nie robić, a wokół nie ma żadnych graczy. na kronice h5 byłe w stanie odpalić 3-4 konta i nic się nie wieszało, a tutaj problem z jednym grafika to nvidia geforce 6600 256.0 mb - zainstalowane nowe sterowniki
bo przycinki są albo z powodu dysku wczytuje tekstury, albo połączeniem internetowym jest coś nie tak .
mi się wydaje że coś się z grą gryzie bo wcześniej grałem na kliencie od ncsoftu i tego nie było a na kliencie od innova takie coś mam.
w moim przypadku to nie jest na 100 % wina połączenia z internetem, raczej coś z grą jest nie tak :/ no i muszę zacząć myśleć o zmianie sprzętu bo na tym to nie pociągnę za długo
chyba gracie w l2 pierwszy raz l2 zawsze się cięło i będzie bo silnik gry jest stary i nie ogarnia poczekajcie na pierwszy epic albo siege to zobaczycie 1-5fps
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska