witam, mam pytanie: czy istnieje quest na armor b grade? zaciekawiło mnie to ponieważ bardzo dużo ludzi chodzi w całych setach top b grade pancerzy, a przecież w ah np. bw leather full body kosztuje 1kk, a nie wydaje mi się żeby każdy miał tyle kasy by kupić sobie odrazu cały set b... kiedy pytam kogoś o tego typu quest każdy odpowiada że nie wie. wiem tylko że istnieje quest na broń b grade. pozdrawiam
bez przesady. set b w luxury mozna nabyc za ~3kk,wiec to nie jest tak duzo.a bron b to wiadomo-paliaka
panowie, a co z dualami dla bd? z paliaki nie da rady ich zdobyć, więc jak rozwiązać ten problem? kombinować coś z b grade, ale to spory koszt. chyba 400 szt. stone of purity. ewentualnie dwoma postaciami zrobić paliaka i wybrać keshanberk? i jak wtedy zrobić z tego duale?
wiem. po prostu zostawiłem sobie taką opcję - pomijając duale b grade. tyle, że z tego co mi wiadomo na dcs dopiero po 8 stycznia. miałem nadzieję, że jest jakaś inna, tańsza opcja. ale z tego co znalazłem na forum, to nie mam ich zbyt wielu. a na pewno żadna z nich nie jest tania.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska