1. Discord Support team Facebook l2central.info

Ερωτησεις για το Lineage EU

Discussion in 'Archive 2.0' started by LordMerc, Feb 2, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LordMerc

LordMerc User

να ξεκινήσω λέγοντας οτι αν και μου είχαν προτείνει στο παρελθόν πριν 3-4 χρόνια, δεν έχω ξαναπαίξει lineage. χτες δοκίμασα στο naia και εφτασα στο lvl 20. μετά ψαχνοντας για guides να δω αν επιλέγω skill σωστά για το tank μου έπεσα και στο eu link. οπότε δεν είμουν σίγουρος αν ξεκίνησα καλός στον naia, ή ειναι καλύτερα εδώ.

επίσης να κάνω καποιες ερωτήσεις:

1. είναι private server ή οfficial? το ρωτάω γιατι δεν έχει εισαγωγική σελίδα με features, classes, skills κλπ όπως όλα τα official game sites

2. παίζουν αρκετοί έλληνες και γενικα ενας καινούριος παίκτης θα έχει άτομα να παίξει;

3. εχω παιξει πολλά games, σχεδόν πάντα σαν tank(και κάποιες φορες healer), ενδεικτικά αναφέρω, perfect world, rift, wow γιατί ειναι πιο γνωστα. εδώ σαν game, να ξεκινήσεις tank είναι καλό και θα λέγατε οτι το community ειναι γενικά καλό;

4. υπάρχουν ελληνικά guild/clan που δέχονται καινούριους παίκτες;

5. αν έχετε καμιά συμβουλή για καινούριο παίκτη ειναι ευπρόσδεκτη

edit: αν και ο υπολογιστής μου ειναι πολύ καλύτερος απο τα req στο naia μου εκανε ψιλοκολλήματα όταν γυρνούσα την κάμερα. υποθέτω server lag γιατί μπορώ και παίζω στο max παιχνίδια με πολύ καλύτερα γραφικά αλλά σε εσάς το κάνει εδώ ή στον official;

Last edited by a moderator: Feb 2, 2014
    BlackWoodz and vomomecyfrord like this.
  2. Jarno

Jarno User

αρχικά καλώς ήρθες.

1) είναι 100% official ευρωπαϊκός αυτός ο server έχει όνομα core.

2) υπάρχουν έλληνες αλλά κάποιοι απο τους hero κλπ το παίζουν κάπως "περίεργοι" και ίσως δεν σου απαντάνε (ξέρεις, η "υπερηφάνια" του έλληνα :p ). ο server έχει αρκετό κόσμο και θα μπορείς να βρείς παρτυ σε όλα τα level χρησιμοποιώντας το party matching !

3) εξαρτάται τι θες να παίξεις, εαν θες tank/healer να ξέρεις οτι θα είσαι must και θα σε παίρνουν σε όλα τα παρτυ σε όλα τα level. απλά δεν υπάρχει περίπτωση να "ρίξεις ξύλο" σε άλλους διότι θα είσαι support class. είμαστε αρκετά καλό και φιλικό community (καμία σχέση με ncwest/naia κλπ). θα δεις οτι αρκετοί που παίζουν εδώ (μαζί τους και εγω) ήρθαμε απο ncwest (συγκεκριμένα magmeld) γιατί είναι κάργα pay2win με full bots/pvp scripters.
    να σημειώσω οτι σε εμάς θα βρείς λίγα - εώς καθόλου - bots και αν τους κάνεις report θα φάνε ban σύντομα.

4) ελληνικές clan (aka guilds - στο lineage λέγονται clans) υπάρχουν αλλά δεν ξέρω αν θες να μπεις. ένας εύκολος τρόπος είναι , κάθε φορά που μπαίνεις στο παιχνίδι σου έχει ενα εικονίδιο που σου λέει "clan entry" ή αν πατήσεις alt+x (options), θα δεις το clan entry εκεί και μπορείς να δεις ποιες clan ξάχνουν τι.

5) χρησιμοποίησε το party matching, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανέβεις γρήγορα, βρες εναν mentor και αν θες (δική μου γνώμη) πάρε premium account (premium = xp x2) για 1 μήνα (9 ευρώ κάνει) και θα ανέβεις πολύ γρήγορα.

to κόλλημα που κάνει στο γύρισμα της κάμερας, εξαρτάται που το κάνεις εαν είσαι σε περιοχή με αρκετό κόσμο γύρω ή οχι. δεν παίζει σημαντικό ρόλο αυτό, εκτός και αν γυρνάς την κάμερα και πάει με -80 fps . όπως σου είπα ήδη πιο πάνω, αυτός ο server είναι ο official ευρωπαϊκός :)

ελπίζω να σε κάλυψα, εάν θες κάτι άλλο, ρώτα :p

Last edited by a moderator: Feb 2, 2014
Thread Status:
Not open for further replies.