1. Discord Support team Facebook l2central.info

Σχετικά με σύνδεση μέσω internet cafe.

Discussion in 'Archive 2.0' started by GoHard, Feb 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GoHard

GoHard User

καλησπέρα φίλοι μου,μήπως γνωρίζει κανεις εάν γίνετε να κατεβάσω κάποιο system η κάποιο παρόμοιο φάκελο(όπως κανουμε στους private server)προκειμενου να logαρω από internet cafe το οποιο έχει ήδη το goddess of destruction?το ρωτάω αυτό γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχεις τον server και άμα πάω να το κατεβάσω από την αρχή θα μου φάει χρόνο αλλά και χρήμα.εαν γνωρίζει κάποιος ένα τρόπο ας μου πει.ευχαριστώ

υ.γ ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω :p

2. Warjuning

Warjuning User

άμα το βάλεις σε κανά flashaki?και μετά αντιγραφή-επικόλληση :d.εγώ έτσι έκανα τουλάχιστον :cool:

3. KSERW

KSERW User

πάρε σε φλασάκι ή σε εξωτερικό ολο το l2 , πέρνα το στο πισί από το ίντερνετ καφέ και παίξε .

4. GoHard

GoHard User

το σκεφτηκα αυτο απλως δεν ηξερα αμα θα δουλεψει,αλλα για να λετε εσεις τοτε θα ισχυει.ευχαριστω παιδια :)

5. Jarno

Jarno User

καλησπέρα και καλώς ήρθες.

δεν ξέρω αν γίνεται γιατί εμείς είμαστε με το lindvior client. ο server είναι ο official ευρωπαϊκός οπότε για να παίξεις θέλει καθαρό (πλήρη κατεβασμένο) client , χωρίς αλλαγές σε system .

αν γίνεται, δεν θα στο πρότεινα να το κάνεις.

6. ginaki7

ginaki7 User

εγω θα σ πρότεινα αυτο που είπανε !περασε σε έναν εξωτερικό σκληρό η φλασακι όλο το κλαιεντ κατεβασμένο φουλ updated και μετα πηγαινε στο ίντερνετ καφέ πέρασε το κ απο τ σάιτ εκει που θα λεει install πριν το κανεις επέλεξε στο destination folder το φάκελο που εσυ ηδη θα εχεις περάσει (η απλα μη τ κανεις αντιγραφή επέλεξε τ φάκελο έχοντας το σκληρό συνδεδεμένο ) και αστο να κάνει το install εκει.τ πιο λογικό ειναι οτι αφου ήδη θα εχεις τα αρχεία δε θα πάρει πολυ κ απλα θα σ κάνει βασικα update.μπορεις πάντα να τ δοκιμασεις κ να δεις αν πιάσει.

7. GoHard

GoHard User

ευχαριστω για τις συμβουλες σας,θα το δοκιμασω και θα σας πω.

Thread Status:
Not open for further replies.