jestem dosyć nowym graczem lineage'a i mam kilka pytań związanych z grą. 1. rozumiem że jest to server innovy ale dużo ludzi hejtuje i mówi że servery nc są o wiele lepsze dlaczego tak się dzieje, jest tutaj aż taki syf czy da się grać? 2. czy jako początkujący jest sens brania krasnala żeby sie wzbogacić i przyjemnie popykać jako crafter lub ten drugi typ ofensywny z maszynami wojennymi? 3. nie jestem graczem hardcorowym, ile zajmie mi wklepanie jakiegoś fajnego lvla grając dziennie nawet te pare godzin? 4. widać że jest tu sporo polskich klanów, jaka jest ich średnia wiekowa? za odp. dziękuje.
1. innova posiada lepszy is od ncsofta pozatym mniejsze lagi oczywiście 2. sens może i jest ale najlepsze zarabianie to robienie nowych postaci i wbijanie im 27 lvl trwa to niezbyt długo a 1,5kk+ w kieszeni 3. w god'zie lvl wbija sie szybko do 45 można nawet w jeden dzień dalej to tylko kwestia ogarnięcia, ale jeżeli można wbić ponad 45 lvl w jeden dzień więc masz odpowiedź 4. l2 zawsze trzymał poziom teraz się to lekko zmieniło choć coraz mniej widać "polaczków" i "dzieciarni" bo po prostu sobie odpuścili po tygodniu gry
ad 1. ponieważ ncwest ma większe doświadczenie w tej kwestii i jakby nie patrzeć są na rynku już bardzo długo. ad 2. oczywiście jest sens, ponieważ obie te postacie przynoszą spore zyski. ad 3. zależy to przede wszystkim od tego w jakim klanie jesteś, czy orientujesz się w grze i mądrze wykorzystujesz ten czas. możesz grać rok i stać na 76 poziomie. równie dobrze możesz grać 2-3 miesiące i mieć 80+ lvl. również dochodzi tu kwestia pa i run, które zwiększają ilość otrzymywanego doświadczenia. ad 4. sądzę, że 25 lat (+- 5)
1. gram tu praktycznie od początku, czasami mam wrażenie jak bym grał na jakimś priv serwerze. bugi, lagi,na + brak botów. 2. w god spoil dostał znaczna przewagę w pvp, mam na myśli staby... które wala halfkille i (nie jestem pewien) lethale) 3. grając średnio 4-6h mam 66lvl, wiem inni maja 80lvl ale ja nie jestem botem. 4. średnia wiekowa najmniej tu odgrywa role. bardziej martwilbym sie tym ze jestch ich sporo a nie ma nawet sensu żeby się nimi interesować.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska