πασιχαρής σήμερα που "ξύπνησα" είπα να πάω μια βόλτα κατά εκεί να δω τι παίζει καλά είναι, 4kk xp στο mob υπάρχει όμως ένα πραγματάκι που με ανησυχεί! κάθε λίγο και λιγάκι μου βγάζει μια μπάρα danger increasing. αυτή τη στιγμή είναι στο 220/300. να την κάνω από εκεί με ελαφρά πηδηματάκια στο 299 ή να περιμένω το 300 και μετά να αρχίζω να τρέχω σαν παλαβό προς την έξοδο; ^_^
επειδή έχω να πατήσω πολύ καιρό harnak, και ειδικά στα τελευταία update δεν έχω πάει, απο όσο ξέρω όταν η μπάρα φτάσει στο 300 τα mobs αλλάζουν και δίνουν περισσότερο xp. δεν είμαι σίγουρος όμως μη σε πάρω στο λαιμό μου
όλα οκ!!! έχεις δίκιο αυτό ακριβώς έγινε και εκεί που έπαιρνα 4κκ στο mob μόλις πήγε 300 και βγήκαν τα άλλα πήρα 6κκ στο mob ^_^ (to ότι με το που πήγε 300 χρησιμοποίησα το devil's movement δεν έχει καμμία σημασία χαχαχαχαχαχ)
αυτο θα το δεις και πιο μετα στο s3 ειναι πολυ καλο, δεν ξερω αλλα παλιοτερα στο χαρνακ ειχε και καπελακι δωρο αλλα πρεπει να τα εχουν καταργισει.
εστω και καθυστερημενα το καπελακι το επαιρνες οταν το παρτυ σου ηταν πρωτο και κρατουσε νομιζω 3 μερες και σ εδινε κατι στατς.το πρωτο παρτυ που ειχε φαει τα πιο πολλα μομπ επαιρνε ενα καλο και το δευτερο και τριτο ενα με λιγοτερα στατς κατι τετοιο.