1. Discord Support team Facebook l2central.info

Kika pytań odnośnie powrotu.

Discussion in 'Archive 2.0' started by Nirvi, Jun 23, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nirvi

Nirvi User

hej. grałam na tym serwerze praktycznie od samego początku. było fajnie, ale kiedy wyszła polska wersja, postanowiłam pograć własnie tam. po rocznej przerwie, zastanawiam sie nad powrotem, a w sumie już podjełam decyzję o powrocie. problem w tym, że moja stara postać została skasowana. zresztą, to jest nie ważne. granie od początku jakoś mnie nie boli, nawet jesli w gre wchodzi brak pa. podobno lvl sam się wbije, gorzej, ze sprzętem. zalogowałam sie już na serwer i z tego co widze, będzie cięzko robić te instancje 85 lvl ponieważ mało osób się za nie bierze. nie podjełam decyzji co do klasy jaką będe grała. co łatwo znajdzie party? myslałam nad healerem, albo tankiem, ale sama nie wiem, w koncu ludzi na 85 lvlu gra bardzo mało. nic już nie wiem :( proszę pomożcie. ewentualnie poprosze namiary na jakąś akademię :>

2. ocio19

ocio19 User

ja robiłem nową postać ostatnio, 0 pa, za 3 dni będzie miała miesiąc. mam aktualnie lvl 89 i 40%, więc źle nie jest. udało mi się nazbierać na broń apo z sa, oraz już prawie mam tw hvy set (brakuje gaciów). ważne jest aby jak najszybciej zrobić nobla i zarabiać na oly

3. Nirvi

Nirvi User

dzięki za otuchę. teraz lepszy support czy raczej jakiś dd. tak, żeby łatwiej party szło znależć :)

Camox likes this.
  4. JayJay

JayJay User

po ostatnich eventach typu p2w ludzi jest coraz mniej. a może to przez wakacje?
    w każdym razie nie przejmuj się ilością graczy na 85. jest w miarę wczesna godzina, z tego co widzę w pt match wieczorami zawsze znajdziesz ludzi, czy to na kartie, soa, teredora.
    a na pewno znajdziesz party na s3 xp; powinnaś tam expić do 95.
    healer, tank, iss - supportu zawsze jest za mało. szczególnie issów.
    jeśli chcesz szukać cp to właśnie z nimi jest największy problem, dobry iss jest jak złoto :) healerów wiadomo, szukać będą zawsze :d
    jednak koniec końców graj tym, czym ci się podoba i od czego, później, z nudy nie uciekniesz.
    lvl to nie problem, gorzej z eq, więc tak jak kolega wyżej napisał:

5. Razzly

Razzly Banned

siema nirvi ;] znowu powrót do starego nałogu?

ludzi jest wystarczająco żeby sobie pograć, polskich klanow też troche sie narobiło, wiele osób wraca z "polaczkowa".

narazie są wakacje wiec i online dość niski - z reszta tak było od zawsze.

co do akademii polecam oath :d

pozdrawiam

6. Demonic

Demonic User

razzly ma racje oath tylko i wyłącznie :) każdy zostaje miło przywitany jest ch i przyjazna atmosfera

7. RedWind

RedWind User

p.s.

a lahonda to smierdziele :d

8. madziorek30

madziorek30 User

witaj, graj czym chcesz, graj dla zabawy :)

scentwander likes this.
  9. Ramesh

Ramesh User

online dość niski? nie mam problemu ze znalezieniem party więc jest ok.

scentwander likes this.
  10. Razzly

Razzly Banned

temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie,
    pozdrawiam

MNQS89 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.