1. Discord Support team Facebook l2central.info

Tyr Warrior

Discussion in 'Archive 2.0' started by xaxee, Dec 20, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xaxee

xaxee User

jaka klasa waszym zdaniem najlepiej nadaje sie na tyr warriora,czy to jest bez znaczenia i kazdy bedzie mial takie same atrybuty i skille , dajmy na to tyrek i destro czy tam gladiator?

2. NetiDA

NetiDA User

jeśli wygląd postaci nie ma dla ciebie znaczenia wybierz sobie destro albo tyrka, będzie ci najłatwiej expić. dla glada jest niełatwo o duale, więc trochę się przemęczysz do 85. masz jeszcze wl i jak będziesz miał szczęście znajdziesz aoe pt i expo jest bajeczne, a zerk... wyexp kure, bo bez many to co najwyżej możesz na ketlirach poexpić :p

3. xaxee

xaxee User

doszly mnie sluchy ze ten nowy dodatek ma slaby balans,ponoc buffera sie praktycznie mana nie konczy,tanki sie nie nadaja do pvp , archer moze zadac niesamowitego hita,ciezko rozwalic healera 1v1,ogolnie chodza takie pogloski przez to ludzie robia tyle bufferow.

4. Pancho

Pancho User

mam wc i tanka, jade na dualboxie i muszę ci przyznać ze sprawa wygląda tak. do 60 lev expiłem tankiem (palkiem= vanguard + miecz dwureczny ). ale.. po dłuższej męczarni , biegając za mobami zobaczyłem że drainy u mojego wc zwracają również mp, teraz expiąc na vos , jeśli mam empa mana nie schodzi mi praktycznie wcale, teraz sytuacja wyglada na odwrót, expie tanka swoim wc . nie martw się, grając na testowym serwerze tankiem już po 4 profce z większością wygrywałem 1 na 1, jeśli ogarniasz bedziesz w stanie wszystko zrobić, co nie zmienia faktu że teraz do 85 lev tank to pizda i nadaje się jedynie na.. tankowie xd

5. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.