jaka klasa waszym zdaniem najlepiej nadaje sie na tyr warriora,czy to jest bez znaczenia i kazdy bedzie mial takie same atrybuty i skille , dajmy na to tyrek i destro czy tam gladiator?
jeśli wygląd postaci nie ma dla ciebie znaczenia wybierz sobie destro albo tyrka, będzie ci najłatwiej expić. dla glada jest niełatwo o duale, więc trochę się przemęczysz do 85. masz jeszcze wl i jak będziesz miał szczęście znajdziesz aoe pt i expo jest bajeczne, a zerk... wyexp kure, bo bez many to co najwyżej możesz na ketlirach poexpić
doszly mnie sluchy ze ten nowy dodatek ma slaby balans,ponoc buffera sie praktycznie mana nie konczy,tanki sie nie nadaja do pvp , archer moze zadac niesamowitego hita,ciezko rozwalic healera 1v1,ogolnie chodza takie pogloski przez to ludzie robia tyle bufferow.
mam wc i tanka, jade na dualboxie i muszę ci przyznać ze sprawa wygląda tak. do 60 lev expiłem tankiem (palkiem= vanguard + miecz dwureczny ). ale.. po dłuższej męczarni , biegając za mobami zobaczyłem że drainy u mojego wc zwracają również mp, teraz expiąc na vos , jeśli mam empa mana nie schodzi mi praktycznie wcale, teraz sytuacja wyglada na odwrót, expie tanka swoim wc . nie martw się, grając na testowym serwerze tankiem już po 4 profce z większością wygrywałem 1 na 1, jeśli ogarniasz bedziesz w stanie wszystko zrobić, co nie zmienia faktu że teraz do 85 lev tank to pizda i nadaje się jedynie na.. tankowie xd
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska