klan stworzony z grupy przyjaciół grających na serwerze lilith, do gry podchodzimy na luzie. nie stawiamy limitów czasu spędzonego w grze, każdy gra na tyle na ile ma ochotę.klan prowadzi rekrutację w różnym przedziale wiekowym bez limitów i wymagania.większość członków klanu powinna mieć poziom 85+, ale przyjmujemy również mniej doświadczonych graczy do main klanu. zapraszamy także do akademii gramy w systemie cp , ale jak to w życiu bywa stawiamy na współpracę klanową. wszystko co robimy wspólnie idzie w dobra klanu.przyjmujemy także osoby solo grające z możliwością dołączenia do party klanowego zapraszamy osoby które są zainteresowane robieniem zadań klanowych, szukają pomocnej dłoni i chcą miło spędzić czas. co oferujemy?: - przede wszystkim miłą atmosferę - wspólne przygody (rb/instancje/exp/) - pomoc w zadaniach dziennych - szybką wymianę surowców - wymianę buffów - pomoc w problemach, które jesteśmy w stanie rozwiązać - nie wymagamy pisania na chacie czego oczekujemy: - uczciwość, uczciwość i uczciwość -chęć pomocy innym - komunikator ts który który jest wymagany podczas online w grze party - clan hall oraz skille klanowe - klan bez wojen jeżeli jesteście zainteresowani wstąpieniem do klanu. czekamy na was. proszę o pozostawienie posta na forum lub zgłoszenie się do kogoś z klanu o invite. poszukiwane supporty iss 88+ do cp osoby zainteresowane pm laskaszefa lub mail w grze zapraszamy!!!
jestem zainteresowany dołączeniem do was, nick everys lvl 25, elven oracle ale będę szedł w aeore eva's saint. możecie mnie przyjąć, na razie do akademii?
się kolega rozpędził clan hall już mamy - stały, skille klanowe są wykupywane w miarę posiadania crp.
w prezentacji brakuje podanego lvlu klanu, systemu dropa, w strone jakich lvli chyli się klan (na jakim lvlu najszybciej znajdziesz party klanowe, początkujące 85-95 czy może 97+? ), są wyprawy na siege? jak z instancjami istina, octavis i ich epickie wersje, fod, zamek i nurka. "kogoś z klanu" są vcliderzy? - podaj nicki chyba tyle :d
jako iż jest to forum core stwierdzam że klan stworzony został z grupki przyjaciół z lilith? coś w ten deseń
temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie, pozdrawiam