witam, wracam do l2 po ponad pólrocznej przerwie (ile razy sie to juz wracalo) ostatnio gralem na lilithcie ale po dzisiejszych odwiedzinach na tym serverze i zastaniu ok 10-15 osob w aden troche zwatpilem. znajomi mowili ze wiekszosc ludzi odeszlaa na cora wiec i ja wole sie tutaj przeniesc z wiadomych przyczyn.. wiecej ludzi to lepsza gospodarka, latwiej znalezc ekipe, wiecej pvp i wspolnej zabawy, ogolnie wiecej fun'u xd na lilithcie gralem feohem przebudzonym z kamaela a po updacie transferowanym na necro, dobilem lvl 91 i ekipa sie posypala. ale do rzeczy, zamierzam dzis wieczorem juz troszke pograć, moze nawet do pozna. szukam akademii, i aktywnego mentora. chcialbym rowniez zapytac czy na core jest "path to awakening" czy jakos tak czego brakowalo mi na polaczkowie. zamierzam zrobic jakiegos dd - yul z d.efla lub destro/khavatari co moglibyscie mi polecic? chodzi mi glownie o przyjemne pve, i czestsza gre solo. nie nastawiam sie na cp poniewaz kto by chcial gracza grajacego 2-4 godzin dziennie?xd duzo pracuje, do tego sie ucze i prowadze wlasna działalnosc wiec nie nastawiam sie na niewiadomo jaki no life. jak molgbym jeszcze prosic zgromadzonych tutaj graczy a pare slow o serverze, poniewaz tak jak wspominalem, wracam po ponad polrocznej przerwie koniu.
jeśli chcesz grać na spokojnie, znaleźć party w klanie jak i pograć solo to polecam klan ewe (jest u nas kilka osób z lilith już) nieduży klanik z 10lvlem i clan hallem w aden. pm w grze na pawia lub wkurzonykurczak. co do postaci do solo jak i party, jeśli koniecznie chcesz grać tyrrem to polecam tyrr dreadnought. yulla odradzam (w tej chwili to najsłabszy dd). dreadnought jest dobry do solowania jak i pt na insty/exp ze względu na provoke i spoko aoe skille. ogólnie zapraszam do nas na ts, miła atmosfera i dużo informacji. pozdrawiam.
aktualna kronika jest bardzo przyjazna sztyletom. nawet bez sprzetu z dagerem s80 mozna wycisnac damage w wysokości 20 tyś. tyrr jest uśredniony aczkolwiek z systemem sp skills gdzie można nabyć np. skills +20% hp passive robi z niego nie lada beczke hp. yull jest porównywalny z dagerem ale bez ultimate evasion jest łatwym celem. do tego łuki kosztują fortune na ah. najlepiej graj tym co lubisz a nie to co aktualnie dobre/polecane bo wiadomo - co kronika to zmiana.
temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie, pozdrawiam