1. Discord Support team Facebook l2central.info

Jako healer z maina, dagger z dual classy szukam aktywnego klanu.

Discussion in 'Archive 2.0' started by Nirvi, Aug 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nirvi

Nirvi User

jak w temacie. chodzi mi o klan najlepiej pve, wktórym spokojnie mogła bym podfarmić moje klasy ( aore eva saint 95/othell wind rider 91. sama chętnie pomoge w każdej kwestii. nie chcę, żeby klan był martwy, nie lubie się nudzić. nie chcę klanu nie ogarniętego, który nie wie np o istnieniu rb :p. jesli chodzi o wojny, to jestem na tak, tylko pod warunkiem, ze klan jest w miare zgrany (czyt. klanowicz > random) nie lubie sytuacji, że nie dość, ze wszystko muszę robić w random party, to nie mogę liczyć na pomoc z wojną. to chyba tyle :p fajnie, by było gdyby klan mial aktywnych graczy po 90 lvlu. mile widziane również info o klanach international, które nie mają nacisku na cp i chętnie przyjmują randomów :d. dziekuje za uwagę.

zapomniala bym. ewentualne propozycje mile widziane na pm forum albo mail w grze. ewentualnie pm. gram wieczorami, czasami tez w ciągu dnia. nick w grze zaicai

Last edited by a moderator: Aug 3, 2014
  2. Razzly

Razzly Banned

temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie,
    pozdrawiam

erowlyzew likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.