błąd 728 jak w temacie zrobiłem: reinstall aplikacji 4game w prawym dolnym rogu jest plik repair dla 4game aplikation wyczyszczona historia + cookies nie mam zainstalowanej gry więc to nie wina gry tylko aplikacji 4game komputer jest świeżo zainstalowany zmieniłem przeglądarkę wyłączyłem i włączyłem aplikacje 4game
error 728: nie udało się podłączyć do sieci cdn (failed to connect to cdn) jeżeli któryś z powyższych błędów wystąpił na twoim komputerze, sprawdź jaka ścieżka jest zdefiniowana dla katalogu gry, jeżeli jest zła - popraw ją i kliknij "odzyskaj grę". w przypadku, kiedy jest poprawna, nie zmieniaj jej, po prostu kliknij "odzyskaj grę". (skopiowane z forum pl) polecam jeszcze usunąć folder system oraz frost i wtedy odzyskać grę. spróbuj też zainstalować apkę check4game https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=497.
otwóż menadzer zadań w windowsie ctrl+alt+del. u samej góry masz proces 4game client service -> zakończ go. następnie przejdź do strony i ją odśwież. u mnie działa.
temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie, pozdrawiam