witam ! mam nadzieje że obejdzie się bez zamykania tematu (czyli bez niepotrzebnych postów). jak macie coś innego do napisania niż nicki skamerów ew. uwagi na temat takich osób to skierujcie się do innego tematu lub załóżcie własny wątek "spamuje bo jestem fajny* sam dla siebie z mojej strony tyle a teraz lista ! wymienione osoby przez laskelidera : aresik (na lilith nick : aresik, roksana) tossieq (na lilith był tosieqq) by punisher (tu wtrące kilka uwag ^^) : belladona - po pierwsze tak wyłudził passy nie od małej dziewczynki tylko od 30-letniego chłopa podając się nie za lidera cp tylko za liderke klanu. owa dziewczynka jest córką nie siostrą poza tym nigdy nie podaje się passów na konto nawet jak podawałby się ktoś za boginie shilien xd więc tu troche jego winy i jak napisałeś punisher w sprawie toczy się postępowanie. hack666 wszystkie osoby na które według mnie trzeba uważać zostały już wymienione czekam na nicki i uwagi!
cześć, jak już zostało napisane w poprzednim temacie - nie przyjmuje takich tematów bez dowodów. nie twierdze że nie macie racji i też nie bede bronił tych osób. polityka forum zabrania zniesławiania graczy , jedyny wyjątek jest to ten temat - ale tylko w przypadku posiadania bezpodstawnych dowodów w postaci screenshotów. jest to również ostatnie ostrzeżenie aby nie robić kolejnych takich tematów - w przypadku nieposłuszeństwa czeka kara. w razie jakichkolwiek pytań prosze pisać na moją prywatną skrzynke. nie rozumiem co to za nowa forma tworzenia spamu...