witam nie chcę flamować, w sumie tylko trochę ponarzekam. farmię sobie dzisiaj od rana na ali island, zdążyłem wbić już 49 farmiąc od 43 i max co mi dropło to 1 armor pouch c (plus parę partów na c grady ale bez rewelacji) czy wam też tak wszystko rzadko leci jak 2 po jabłkach? jak expiłem wcześniej swojego krasia w tym samym miesjcu, to nawet fulldropy ze dwa miałem, czy coś jest nie tak?
jestem osoba narzekającą, ale tu akurat nie widzę nic co by powodowało moja złość lub niechęć do gry. całkiem normalnie jak na raty 1x
szansa na drop armor/weapon pounch zalezy miedzy innymi od vitality, im wyzsze, tym lepiej. jesli wczesniej grales dwarfem na tym samym koncie to zuzyles czesc vitality i stad pewnie problem. dzis sie odnowi na full wiec bedziesz mogl sprawdzic czy cos to zmieni.
nie, dziś się odnowiło o 6:30 (gram mniej więcej od 7 rano) i jadąc na pełnym pasku vit'a drop mam kiepski wg mnie
a od kiedy drop chance/rate jest uzależnione od vitality który wpływa jedynie na xp/sp rate....jakiś artykuł albo oficjalne info by się przydało w wyjaśnieniu...
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska