1. Discord Support team Facebook l2central.info

A mi jest szkoda Lilith...

Discussion in 'Archive 2.0' started by kolendra, Sep 27, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kolendra

kolendra User

nie bylo lagow ani wyrzucania z serwera... a kiedy juz - po pierwszym szoku - zakochalam sie w "czarowyju" i "sprzątaczu" - w ogole bylo super :) no nie no.... fajnie jest na core i w ogole, ale sie przywiazalam do przytulnej atmosfery tamtego serwera. ale moze to wszystko dlatego, ze ja gram bez specjalnych ambicji, wylacznie dla czystej przyjemnosci :)
    pozdrawiam :)

2. Razzly

Razzly Banned

ja powiem tak. jak dla mnie robienie serwera osobnego to od początku był błąd. z tego co wiem to na koniec nie mogliście zebrać party na soh a nie mowie juz o raidach epickich gdzie, jak wyczytalem, na koniec udało się go wam raz zrobic... i koniec.

powinna byc po prostu polska nakładka na aktualny serwer i to wszystko.

w ogole mieliscie tam walke o cokolwiek? aq? baium? czy to była walka o to żeby w ogóle party zrobić?:)

3. elLimon

elLimon User

robienie osobnego serwera nie było głupie. głupotą było pozwalanie botom biegać na wolności. a szczyt szczytów został osiągnięty gdy dwie panie gmki (alfra i kamelia) stały w aden, rozmawiały z graczami podczas gdy bot spamował o sprzedaży adeny za euro. a tłumaczenie że nikt na tego bota nie napisał ticketu było już przegięciem z ich strony.
    serwer na początku przyciągnął dużo ludzi i mnie do końca fajnie się grało na lilith. gdyby jeszcze gm coś robili na serwerze sądzę że dalej mielibyśmy lilith.

4. Ridyana

Ridyana User

nie udało się ubić valdka jeśli o to ci chodzi :p
    na lilith nigdy nie było pvp. były tylko jego przebłyski gdy istniały jeszcze takie klany jak bmf, eu i fz.
    pod koniec serwera po dojściu kilku "top" party do wohr (warriorsofredhair) udało im się zrobić jednego czy tam 2 baiumy.
    i może wohr mieli szanse stać się największym i najlepszym sidem na lilith ale niestety nieudolność lidera (brak ogaru na pvp, dkp to był redrop epików :)d)) doprowadziła do tego że 160 osób (w tym ~18 hero) nie dało rady jednemu party enigmy :d

5. Hybaa

Hybaa User

powiedział typ który nawet niema 99 a gada o pvp -.- jak na lilitche bylo pvp to ty na płocie w kondonie wisiałeś

XaXaXaXa, Yokat0 and Kiss. like this.
  6. Ridyana

Ridyana User

wklej mi screeny/filmiki z pvp na lilith bo chyba nie wiesz co to :eek:

p.s. a powiedział ktoś że ridyana to mój jedyny char? ;)

7. kolendra

kolendra User

napisałam tylko swoje odczucie, bo, że się powtórzę, "gram bez specjalnych ambicji, wylacznie dla czystej przyjemnosci". polubiłam świat lineage od c1, chociaż ani razu nie brałam udziału w pvp... po prostu rozmaici ludzie grają z rozmaitych powodów. ale zgadzam się, że nakładka byłaby całkiem fajną sprawą.

8. Veredhiel

Veredhiel User

to się uśmiałem ridyana, okazuje się, ze forum warrior z lilith jest graczem pvp :d pvp było tak naprawdę do czasu jak były fz. zarówno euforia, jak bmf miały z nimi niemałe boje. wystarczy przejrzeć filmiki prov-a, azerona, g3x-a oraz tazmana. pewnie kogoś nie wymieniłem (z arystokracji chociażby), ale akurat ci gracze zapadli mi w pamięć. a nawet i potem było wesoło. tylko trzeba szukać walki, a nie kiblować w ch, jak większość deathów (nie obrażając tych, co walczyli), albo uciekać do box klanów (patrz: ridyana cp) :d

9. Ridyana

Ridyana User

zaczne od tego: wytłumacz mi co to ridyana cp? nie ma żadnego ridyana cp ;]
    osoba która nic nie wie zawsze szczeka najgłośniej ;]
    w ciągu jednego miesiąca wyszliśmy z death na 3 dni na instancje klanowe. jak dla mnie to opis death wskazuje na to iż jest to klan pve. poza tym ty, członek klanu którego członkowie z 99 lvl biegają po kresce szukając wara zamiast szukać go na soh/parnas, mówisz mi o pvp? chyba pomyliliśmy stanowiska :)

10. Afroniusz

Afroniusz User

hahaha ridyanna widzę że zmienny jesteś jak chorągiewka na wietrze, przestań zgrywać jakiegoś op pvp gracza tutaj bo nikt tego nie łyknie, nowy serwer więc próbujesz z siebie robić bóg wie kogo, trochę skromności i nie pisz tu bajek rly:)

johnfistikis likes this.
  11. Razzly

Razzly Banned

chłopaki zluzujcie. to ma być luźna rozmowa a nie kolejna bezsensowna dyskusja. nie bedzie to tolerowane

12. Ridyana

Ridyana User

ok, zapytaj nożyka i niech ci powie z ręką na sercu że nigdy nie był ubić lowka na s3, wtedy napisz.
    bóg wie kogo? jestem na hita od issa 85 :eek:

13. Veredhiel

Veredhiel User

ostrzeżenia na większości graczy z lilith nie robią wrażenia. może dlatego, że cenzura była tam chlebem powszednim xd
    ridyana: sam z takim title chwilę biegałeś. skleroza?

14. Negnal

Negnal User

15. Afroniusz

Afroniusz User

spoko nie mam zamiaru wszczynać kłótni tylko nie trawię hipokryzji i zakłamania :) eot dla mnie w tym temacie.

co do serwera no cóż, bierna administracja, boty na każdym kroku, przymykanie oczu na różne wałki a było ich sporo, brak eventów, a jak już jakieś były to ich organizacja była słaba, widziałem na mailu ile eventów przez ten czas miała naia i zastanawiałem się dlaczego u nas nic się nie dzieje w tym czasie. nie było widocznej ochoty na pchanie serwera do przodu tylko stagnacja i robienie tego co trzeba bez polotu i wyobraźni. szkoda bo ekipa zebrała się świetna, wina też jest trochę po stronie niektórych klanów/graczy którzy robili wszystko żeby serwer jak najszybciej zgasł jakby im zależało na tym połączeniu. było minęło trzeba cisnąć dalej. ja się nie poddałem i nadal będę konsekwentnie dążył do swojego celu na core.

nakładka językowa to bardzo dobry pomysł szkoda że nie dla zarządu.

Last edited by a moderator: Sep 27, 2014
  16. Razzly

Razzly Banned

powodzenia, ja juz straciłem ochote na granie na tej kronice bo jesli chcesz sie cieszyc to trzeba grac 2-3 klasami a pozostale sa dobre jak wykupisz sprzet za 40 bilionow.

jedyne co mnie trzyma to kupa swietnych ludzi z mojego klanu ^^

BlackWoodz likes this.
  17. Ridyana

Ridyana User

jakim title? xd
    @afro też nie chce kłótni ale nie lubie bezsensownych docinek gość który je puszcza nic nie wie o.o

18. Afroniusz

Afroniusz User

ja zdążyłem się ubrać na lilith, brakuje mi już tylko kilku szczegółów;) może porozmawiamy o współpracy? :)

19. Doljo

Doljo User

20. Ridyana

Ridyana User

Thread Status:
Not open for further replies.