witam wszystkich! w związku z wielką ilością pytań dotyczących transferu chcę was nakierować gdzie powinniście te pytania adresować. ja jestem moderatorem forum - mam prawa tylko do pewnych działów i nie mam żadnych praw jeśli chodzi o pytania dotyczące pa, zmiana hasła konta, brakujących postaci itp. tak samo żaden inni moderator wam w tym nie pomoże bo nie ma takiej możliwości. aby otrzymać fachową pomoc , musicie wysłać swoje pytanie tutaj - otrzymacie odpowiedź prosto od administracji tego serwera. uwaga: liczba pytań jest przeogromna po złączeniu serwerów dlatego jest mała szansa że odpowiedź zostanie udzielona w przeciągu 24 godzin. prosze o cierpliwość ! pytania się nigdzie nie zgubią i nie trzeba ich ponawiać (to tylko wydłuży czas oczekiwania)
a wybranie odpowiedniego tematu do ticketu jest brane pod uwagę czy nie ? nie znalazlem tematu ticketu który dotyczył transferu dlatego dodany został do feedback/suggestions ....
podpowiedz zatem razzly której opcji użyć aby napisać do gmów? opcja afro raczej nie wchodzi w grę bo wygląda to następująco: "i can play but i have a problem / i'm experiencing a technical issue (lags/crashes/disconnects)" i potem proszą o informacje o firewallu itp więc moim zdaniem to odpada. mi się również wydało feedback/sugestions jako odpowiednie (wsparcie - którego potrzebuję) ale jeśli macie lepszy pomysł to proszę o pomoc
bez sensu.... czy jako moderator masz możliwość dopytania gmów jaki konkretnie wybrać ticket z tych dostępnych a nie domniemywać?
żaden nie ma określonych priorytetów, zgłoszenia są zbierane na podstawie daty przyjęcia i to wszystko. tutaj oficjalna informacja od gma
wiadomo już coś czy gmowie uporali się z transferowymi problemami? i przede wszystkim czy jeśli nie przeniosą postaci do końca roku to czas się wydłuży?
znajomość angielskiego się kłania. na tej stronie pojawiają się możliwe rozwiązania problemu. jako, że żaden cię nie interesuje wybierasz opcję na samym dole.
tylko nie translator gogle, bo wyjdzie podobna akcja co z musashimdvb >< i będzie potrzebny tłumacz do tłumaczenia xd
aż przetworzą twój ticket u mnie od utworzenia zgłoszenia do pierwszej odpowiedzi gma z prośbą o utworzenie konkretnej postaci minęło około miesiąca teraz czekam na transfer