witam serdecznie wszystkich, chciałbym was zapytać, czy zdarzyło się jakiemuś użytkownikowi tutaj, który posiada email na wp, że wiadomości z supportu nie dochodziły mu ? dlaczego to piszę - od dobrych 4 dni staram się zresetować swoje hasło do konta, bo po prostu zapomniałem, mimo tego, że wyskakuje mi informacja, że na email zostanie przesłany link etc., żadnej takiej wiadomości nie otrzymuje... i moje pytanie jest również takie, czy jest jakaś jeszcze inna możliwość odzyskania możliwości resetu hasła niż poprzez email - czy to stworzenie ticketu do supportu z przedstawieniem sytuacji(chociaż w tym przypadku wydaje mi się, że to nic nie da...) ? pozdrawiam
hej czasem tak się dzieję, kolega miał taki sam problem na gmailu i po paru dniach dostał chyba 10 wiadomości naraz. sprawdź dodatkowo spam bo tam często to ląduje. jeśli ci się śpieszy to jak najbardziej napisz do suportu może zmienią ręcznie jak odpowiednio ukokumentujesz, że to twoje konto.
dziękuję, za tak szybką odpowiedź, w takim razie poczekam jeszcze parę dni a jeśli nie doczekam się to w takim razie napiszę do supportu. dziękuję i miłego dzionala życzę
temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie, pozdrawiam