1. Discord Support team Facebook l2central.info

Miedziany Mściciel Powstaje

Discussion in 'Archive 2.0' started by Puniszer, Oct 28, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Puniszer

Puniszer User

Veredhiel, Yokat0 and Blejd like this.
  2. Blejd

Blejd User

:d lovciam!!!!

"nie wiem co to te wasze chromosomy, ale mam wiecej niz wy napewno."
    xd xd xd

Last edited by a moderator: Oct 28, 2014
  3. Yokat0

Yokat0 User

blejdzik masz zrytą banie.
    ale + że ci się chcę :)

4. Punisher

Punisher User

pogratulować głupoty. czemu mnie to nie dziwi ze główne role na nagraniu są obsadzone przez największych blaznow l2. hogoromo i jego niedorozwiniety brat thalib. słyszę jeszcze kilka znanych mi osób ale oszczedze im uwag na wzgląd dawnej znajomości. nagranie bardzo słabe i teksty rodem z przerwy śniadaniowej w największym gimnazjum w kraju.

5. a4se.

a4se. User

blejd żenada po porstu. chyba każdy kto grał na lilith wie że miałeś 500 box kont na forum jak np z tym"fprost" znowu stópkami dotykasz dna.

Known and Punisher like this.
  6. Afroniusz

Afroniusz User

ciekawa próba ale wykonanie poniżej normy nawet jak na ciebie blejd, z ciekawostek punisher jest w oath.

Known, FabteeteVuh and ReewOxize like this.
  7. Blejd

Blejd User

a zaskocze was drogie dzieci - nie ja this time; ale wiem kto i podoba mi sie niesamowicie;3 dzis moze nawet pogratuluje na ts.

ps: wiem ze cuavenger jest w oath - juz swietowalem "wiecej fiflaków day!" (lub jak kto woli - dey).

ps2: ty azieroqq wiesz przeciez kto to zrobil; wiec czo ten arzeron?:p

8. Punisher

Punisher User

z ciekawostek to klanowicze afrolandii nagrali tej słabej jakości troll. z tego co wiem to blejd nie maczał w tym swoich palców, ale gdyby wiedział że taki event jest organizowany zapewne by dołączył jako główny narrator.

ps: do autorów tego żenującego i bardzo słabego nagrania. nie wiem czy zauważyliście ale to bardziej wy staliście się pośmiewiskiem i gwiazdami yt niż moja osoba. osobiście wbijam w wasze docinki i głupie akcje jak powyżej. nie robi to na mnie żadnego wrażenia...

żegnam

Known and Yokat0 like this.
  9. Yokat0

Yokat0 User

nieeeeee, a ja chciałem prosić tomka o klan;/

10. a4se.

a4se. User

blejd, wiadomo ze bedzie ci sie to podobac. twój poziom. chociaz jeszcze im do ciebie troche brakuje.

Known likes this.
  11. Blejd

Blejd User

nie afrolandia puni - nie nie;3 ale podkomendni azieronkia;3 wiec zastanawia mnie jego wypowiedz - marna podpucha, czy przemyslany troll?;)

ps: w 4:12 slychac strzaly!

MysticLilac likes this.
  12. a4se.

a4se. User

wymień chociaz jedna osobę która jest tam z mojego party.
    pomogę ci. masz do wyboru mnie, satiini, hewitt, hyba, princess, tasandra, draco. powodzenia!

13. Afroniusz

Afroniusz User

nie mamy z tym nic wspólnego, wystarczą nam psy jak nas przepraszasz i przyznajesz się do wszystkiego, po co mamy jeszcze nagrywać taki idiotyzm skoro i ja i cruma mamy wystarczająco dużo twoich "spowiedzi" na pm:)

ReewOxize likes this.
  14. Nirvi

Nirvi User

czytając wasze posty pelne spin i nienawiści, czuje się jak dziecko w świecie "dorosłych" :(. co by nie robić oftopu, bardzo podoba mi się tytuł tematu.

15. Afroniusz

Afroniusz User

wiesz ten "konflikt" ma już z rok conajmniej i ciągnie się z lilith za nami jak chmura spalin za ikarusem:) niestety niektórzy nie wiedzą kiedy przestać :)

ReewOxize likes this.
  16. Punisher

Punisher User

jeśli to nie afrolandia to zwracam honor. nie zmienia to faktu że nagranie jest kretyńskie i osoby rozmawiające z parodiowanym punisherem zrobiły z siebie większych osłów niż sami przewidywali.

co do moich pm afro napisałem wam to co mi na sercu leżało tyle w temacie. co z tym zrobicie to już wasza sprawa.

pozdrawiam

Puniszer likes this.
  17. Afroniusz

Afroniusz User

jak widzisz nie zniżamy się do poziomu blejda i nie ma topiku chociaż wiele osób o niego prosiło, odwaliłeś co odwaliłeś i trudno trzeba z tym żyć dalej, ludzie nie zapomną ale to nie powód żeby było to roztrząsane tutaj publicznie, tyle odemnie ale co zrobią inni nie potrafię powiedzieć i zagwarantować, zawsze wypowiadam się we własnym imieniu a dla mnie jesteś spalony w 100% niestety.

Punisher likes this.
  18. Punisher

Punisher User

rozumiem i szanuje twoje zdanie.

dzięki za wspólną grę.

Puniszer likes this.
  19. Blejd

Blejd User

mowie o twoich podkomendnych, a nie o twoim cp;3 nie wykrecaj sie - bierz odpowiedzialnosc za wyczyny swoich pupili;3

ps: dajcie mi screeny no dajcie:d ja juz drame rozkrece odpowiednia:d ostatni raz frajde mialem z "chyba nie wiesz z kim rozmawiasz", wiec poszukuje czegos rownie interesujacego:) i wciaz chcem sie dowiedziec ile puni zlotoweczek zassal z waszej "współpracy". zasluzyles sobie puni - nasrales se do kubka z kawa, to teraz to pij;3

oczywiscie jak zawsze zrobisz z siebie ofiare - tak robiles na lilith i tak robisz i tu:p biedny biedny maly puni - a on tylko chcial itemazki i zuotuuuuufki! prawdziwy i oczywisty puni - w koncu rudemu nie warto ufac;3

ps2: chyba nie wiecie z kim rozmawiacie:p

20. a4se.

a4se. User

jesteś naprawdę głupi czy tylko udajesz? nie jestem nikogo niańką i opiekunem, każdy odpowiada za siebie, ja moge odpowiadać co najwyżej za zachowanie swojego cp i zwrócić uwagę aby starali się lepiej zachowaćw danej sytuacji a nie traktować ich jak dzieci, każdy bierze tak naprawdę odpowiedzialność za siebie, jak tego nie rozumiesz to przykre. coraz bardziej się pogrążasz, współczuje twojemu party że muszą się z tobą użerać, a najbardziej to współczuję limoniq, bardzo wporządku osoba a z takim idiotą się zadaje. przykre. ale cóż listość nie wybiera.

edit: znowu daje się wciągać w twoje dziecinne gierki. tak więc skończe już z mojej strony bo to jak sie wypowiadasz jest poniżej poziomu, nie bede wypowiadał się co możesz myśleć bo raczej wątpie abyś cokolwiek myślał. chciałeś mnie ściągnąć do swpojego poziomu, prawie ci sie udalo, ale to koniec tej zabawy i więcej się już ściągnąć nie dam. sorry.

ReewOxize likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.