witam wszystkich serdecznie gdyż jest to mój pierwszy post tutaj. mam taką postać mroczny elf lvl 44 aktualna klasa shillen elder i chciałbym spytać bardziej doświadczonych graczy jak mogę dalej rozwijać tą postać, gdzie się udać, jakie questy robić żebym mógł dalej ja rozwijać? pozdrawiam serdecznie goodgulf w grze nindee
jak się nie mylęquesty na steel door guild coins nadal są. więc tymi questami. tutorial wskazuje ci odpowiednią dla twojego levelu lokacje idziesz wykonać tam zadania i siedzisz tam i expisz do momentu pokazania się kolejnej wiadomości tutoriala. wtedy udajesz się na nowe lokacje. jeżeli tych questów już nie ma to lepiej nich się wypowie ktośkto expił postać na erthei ( ale nie ertheie bo one mają innego tutoriala niż reguralne postaci)
tutoriale nadal są i od tej kroniki są nawet w formie filmików wskazujących dokładnie gdzie należy iść i co robić, jeśli nic się nie pojawiło powinieneś mieć żółty znak zapytania w który należy kliknąć a tam już poprowadzi do odpowiednich lokacji, dostaniesz nawet soe na spota bezpośrednio i automatycznie pierwszego questa na danej lokacji.
wielkie dzięki na pewno spróbuje tej metody bo już z nudów poszedłem do cruma i tam próbuje sił na razie +1lvl
40-46 aligator island 46-52 bandid stronghold 52-58 sea od spores 58- 62 forsaken place 62-65 fields of masacre 65-70 forest od dead 70- jak chesz to woa ja od razu leciałem na varke na varce w zasadzie możesz do 76-80. teraz też jest dobry exp na death pass ale są mocne mobki więc healerem będzie ci ciężko. od 80 proponowałbym ci znaleźć kolegę, który zrobi ci power leveling na swamplandzie. ( z pa robisz 85 w półtorej godziny) co do questów tak jak koledzy wyżej napisali co ileś tam leveli wyśiwetla się taki znak zapytania jest to informacja, która daje ci możliwość zrobienia jakiegoś questa, który polega na zabijaniu mobów. warto je robić dają monetyki( mozliwosc wymiany na bronie/ armory). dostajesz także enchanty, które mozesz sprzedać w sklepie. ps. po przebudzeniu i podczas wykupywania skili zostaw sobie profency of wind