witam. problem polega na tym że wchodząc na linka podanego do support aby wysłać petycję nie mogę się zalogować na tamtym forum. nie mogę tego zrobić ani na starym koncie ani na nowym który stworzyłem. szkoda mi postaci bo jak każdy gracz poświęciłem dużo czasu na jej stworzenie. chyba ostatnią moją możliwością jest kontakt z polskim gm w grze. doradziłby ktoś cokolwiek? chociaż w jakich godzinach polscy gm są dostępni w grze oraz ich nicki do kontaktu. z góry dziękuje za pomoc.
to jest oficjalny serwer, nie można sobie od tak z marszu porozmawiać z operatorem gry. kontakt z obsługą odbywa się tylko i wyłącznie poprzez stronę supportu.
ani jeden gm nie będzie w stanie tobie pomóc z jednego powodu. oni nie odpowiadają za przenoszenie postaci z nieistniejącego już lilith na core. równie dobrze mógłbyś poprosić osobę pilnująca porządku na forum o pomoc w momencie, jak ci gra nie chodzi.
okey rozumiem. w takim razie mógłby ktoś mi podesłać screny z instrukcją co i jak trzeba zrobić pisząc petycję? albo link z takim tematem zdaje mi się że kiedyś na niego trafiłem ale teraz coś znaleźć nie mogę.
odzyskałem możliwość napisania na support tzn mogę się już zalogować. jednak tak jak wyżej prosiłbym o link z tematem co dokładnie trzeba napisać mianowicie całą instrukcje bo podejrzewam że zrobię coś nie tak i stracę tą postać. jestem zielony w takich sprawach.
a o co innego można prosić jak nie o transfer postaci? piszesz petycje i oczekujesz na instrukcje, pozdrawiam