nie zauważyłem, żeby ktoś o to pytał. chętnie bym powrócił do l2, ale mam pytanie. jak jest tutaj z on-line? jest lepiej niż było na polskim serwerze? ciągle się coś dzieje i wcale nie ciężko jest znaleźć party na kame czy rb? i jak tam z polską społecznością, gra trochę polaków? :d
zapraszamy do klanu death, 11 lvl, ch, zamek. aktualnie poszukujemy: dobrych bi-szopów, dzielnych wojowników i wyekzpionych magów. pm w grze "otago
wszystko ładnie pięknie, ściągnięte. uruchamiam zaznaczam serwer daje ok i nic się nie dzieje. co jest grane? ostatni raz na tym koncie grałem może z rok temu, ma to coś wspólnego?
@mleko ja mam to samo, przed chwilą uruchomiłem grę wszystko ładnie pięknie zaznaczam serwer daje ok i nic się nie dzieje.
zapewne spowodowane jest to tym, że serwer sie dziś wykrzacza co chwile... pewnie z powodu broszek >< pracują nad tym...
po długiej przerwie wróciła mi chęć pogrania w l2 a tu masz...ps morda mi się ucieszyła kiedy zobaczyłem, że klan death rekrutuje i otago żyje.
euraski się nie zgadzają na koncie więc wyłączyli możliwość zalogowania się na serwer. płacić! albo koniec z grą!
oczywiście, że rekrutujemy, poniżej link do naszego spotu promocyjnego: https://www.youtube.com/watch?v=iafrsyxokjy