mam pytanie, ponieważ słyszałem że wszyscy magowie od 77 mogą sobie fajnie poexpić na pi z tym questem od 77 dającym 15kk expa. czy wój też da radę? jeśli nie to jakie zastępcze spoty polecacie? słyszałem że w crypt of discgrace ładnie leci, ale czy tu też są takie "fajne questy" ? jeszcze jedno, czy ten quest na pi zmienią na dzienny ?
na 90% nie zmienią. ten quest tak działa i już. po drugie wyobrażasz sobie ten płacz ludzi, którzy to dopiero rozpoczną robić ten quest.
jedyny problem to to ze jest tam duzo osob. ale nawet robiac 1 q na 20 min jest szybciej niz expic normalnie na mobach, szcegolnie po ostatnim update....
dla wojów jest podobny quest tylko że w beast farm powtarzalny a exp ok 18 kk tylko sobie poszukajcie pozdrawiam
dobry dowcip nie jest zły ... magowie pi quest ~ 15min ( jezeli jest sporo ludzi ) wojem bf ~ 2h? moze więcej , lepiej grindowac niz go robic wiec faktycznie imba quest .
i dont give a f*** co kochasz...mozesz nawet kochac tomka,stefana,mariana i innych. i gdzie ty tu widzisz placz?co za ludzie!!
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska