witam. na wstępie chciałem przeprosić za swój brak wiedzy ale proszę o odpowiedź. nie grałem tutaj przez przeszło pół roku. miałem postać na wysokim poziomie już po ostatniej zmianie profesji. dzisiaj postanowiłem zobaczyć co w trawie piszczy... ściagam grę, odpalam... i moim oczom ukazuje się niesamowity widok..... nicości. jakież było moje zdziwienie gdy to zobaczyłem... proszę bardzo o informację o co kaman... czy to jakiś błąd czy było jakieś "przeniesienie" podczas której jeśli ktoś nie przeniósł postaci to ją utracił?? bardzo proszę o szybką odpowiedź! pozdrawiam!
grałeś na core czy na lilith? jeśli na polskim serwerze (lilith) to został on zamknięty chyba we wrześniu a postacie (po spełnieniu kilku warunków) zostały przeniesione na core. jeśli nie spełniłeś tychże warunków to poprzez stronę support.4game.com musisz się skontaktować z administracją gry i wysłać zgłoszenie z prośbą o przywrócenie/przeniesienie konta. z tym, że żaden z tematów nie pasuje bezpośrednio do tego (ja osobiście wysyłałem zgłoszenie w sekcji feedback/suggestions). no ale wówczas trochę się naczekasz na postać.
po więcej informacji odsyłam tutaj. z tym, że musisz uzbroić się w cierpliwość. ja pierwszą odpowiedź od gmów z prośbą o utworzenie postaci dostałem 19-grudnia (miesiąc po wysłaniu zgłoszenia) i nadal czekam na transfer.