witam. mam problem podczas włączenia gry. posiadam windows 10, słyszałem że to jest problemem. może ktoś ma jakieś inne rozwiązanie? http://zapodaj.net/a43d2c332b1c4.png.html
zgaduje że masz windows tp w tej chwili. dwie możliwości: 1. frost nie został odpowiednio skonfigurowany do windows 10. 2. windows 10 tp nie został udostępniony do obsługi gier. może pomogło ^^ p.s. jestem zielony w sprawach technicznych jestem jedynie na bieżąco z istotnymi nowinkami
to słabo. windows 10 zdaje się być najlepszym systemem jaki do tej pory używałem. szkoda go reinstalować :/
tak, ale pamiętaj że to co masz to tylko wersja próbna może być ograniczona pod pewnymi względami i udostępniona tylko w celu obeznania się z systemem, jego budową etc.
mam nadzieje że wersja finalna będzie taka sama :d a możecie mi powiedzieć ile ludzi gra teraz na serwerze?
jeśli ktoś z was, użytkowników forum, nie ma czasu na grę na officialu i nie podoba mu się lekka niekompetencja supportu zapraszam na pm na tym forum moge polecić jeden serwerek na którym testowałek sayhę kilka tygodni temu.