witam! mam problem który widziałem już w paru tematach ale żaden sposób mi nie pomógł, dlatego zakładam kolejny temat... po zainstalowaniu gry i aktywowaniu clienta 4game, przenosi mnie na stronę gdzie mam napis update.po kliknięciu tego pisze mi że zaczyna sciągać, i po 2 sekundach przestaje, pobierając jakoś 3-4 mb.i tutaj mam pytanie co mam zrobić? nie chce mi się cały czas klikać update żeby zdobyć te 4 mb... próbowałem już: -odpalić na 3 przeglądarkach -wyczyscic ciasteczka -przeinstalowałem lineage i clienta 4 razy, resetując przy tym komputer. byłbym wdzięczny za pomoc bo się już z tym męcze 2-3 godziny...
i to są własnie via launchery. tez miałem ten problem. ja po prostu zainstalowałem gogle chrome i innova przestała mi sprawiać problemy.
przed odinstalowanie i zainstalowaniem ponownym 4game, najpierw wywaliles go z managera zadań ? oba procesy ?
@sulik tak, ale już temat nie aktualny własnie sobie poradziłem ruszyło mi na przeglądarce safari po użyciu ccleanera. do zamknięcia.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska