witam postanowiłem zagrać sobie prophetem ale zdałem sobie sprawę że solo gra tą klasa jest trochę trudna, albo ja nie potrafię ogarnąć mechaniki gry... chciałbym się zapytać czy ta klasa ma jakieś skille offensywne? jestem teraz na 40+ poziomie i praktycznie nic nie mogę zrobić mobkom :/ ogólnie lobię grać supportem (bish,pp etc.) ale chyba moim pp sobie nie pogram za długo. ludzi do pt na moim lvl tez ze świecą szukać :/ czy może lepiej zrobić jakiegoś nukera? przewiduje granie solo ;]
graj propetem ! server potrzebuje wiecej fra... supportow a gra przed 85 i po rozni sie tak bardzo ze to nawet nie ta sama gra, exp to moze i lipa... ale jesli chcesz miec takie a nie inne skile z pp to jedyny sposob by je miec
ale prophet to potem iss, a nie heal (bishop) i on faktycznie nie ma jak expic prawie do 85 bez pt. o ile dobrze pamiętam ma skille z 35 do bicia nieumarłych, ale będzie to tragedia bo bez pt nic nie ugrasz po ~ 60 lvlu. to chyba najgorsza postać do wyfarmienia, no chyba że coś się zmieniało w mechanice jego skilli, ale o ile dobrze pamiętam to nic, jeśli chcesz grac bufferem to sprawdź różnie w issach po 85 i zrób z czegoś innego
pp się expi bardzo szybciutko jeżeli masz dostęp do scrolli na transformacje w zakena. takie plotki słyszałem. :d