witam was serdecznie, male pytanko - jak moge doladowac sobie vitality points? rozumiem, ze majac owe punkciki exp mi szybciej leci? dzieki za odpowiedz bez zlosliwosci
zi l2store sa itemy do kupienia (za euroski), które pomogą ci doładować vita. jak bryzy, scrolle, ciastka itp.
vit odnawia się w środy, a nie po przerwie technicznej we wtorek o ile mnie pamięć nie myli. p.s bryzy są jeszcze w l2 store? o.o
> https://4gameforum.com/showthread.php?t=29017 technicznie rzecz biorąc, tak, i kosztują 0.49n euro (patrz: shabby czy też snabby casket za 0.49), gdzie n zależy od szczęścia, co raczej nie wygląda optymistycznie. ponadto, na 97+ są 2 questy na zebranie 50+900 itemów (ha ha ha) za które dostaniesz cały jeden pasek vitality. daily, ofc. w pagan i na cmentarzu. możesz też poczekać rok, to dostaniesz na urodziny postaci 3x4h potki oraz tort urodzinowy zapewniający <30 minut zatrzymania vitality.
czyli technicznie często w l2 store są epiki myślałem już że nawet te z szansą zostały wycofane. tort na 40 minut jest.
tort urodzinowy ma 25 min urodzinowy 20 minut działania - 5 minutowy buff party cake - 20 minut działania - 20 minutow buff