witam. od razu zaznaczam, iż pytania tyczą się serwera lineage 2 na 4game.com, gram człowiekiem - łucznikiem. pierwszym moim pytaniem jest, gdzie expić powyżej 80 poziomu. oczywiście chodzi mi o najbardziej korzystne miejscówki ze względu na exp i adenę (nie obrażę się jeżeli byłby ktoś wstanie napisać listę expowisk od 20 poziomu wzwyż ) drugim moim pytaniem jest, jak ustawić czat tak aby w górnym okienku wypisywało mi po ile biję, używam przykładowo mp/cp, podnoszę jakąś rzecz, używam skille. chcę aby dolne okienko służyło mi tylko do czatu i nic więcej aby tam nie wyskakiwało. wkurzające jest to jak walczę i nagle ktoś do mnie napisze. nie zdążę nawet tego zauważyć bo napierdziela mi innymi rzeczami... . na interlude wystarczyło odznaczyć jedną opcję i problem znikał, tutaj jest masa opcji, które nie wiem do czego służą.
nie obraź się, ale jesteś po prostu leniem! gra na chwilę obecną prowadzi każdego ludka za rączkę nawet do 99 lvl. w większości przypadków prowadzi ciebie na dobre/bardzo dobre expowiska. wystarczy klikać zółty znak zapytania. nie licz też na adenę z mobów - takie coś już nie występuje. najlepsze expowisko dla ciebie? dragon valley. szybko się wykoksasz + zrób questy na lizardmanach z oren (od 81 lvl masz daily: robisz 50 pierwszych itemów i 900 kolejnych i dopiero oddajesz questa). co do czatu jest prosty w obsłudze, znając podstawy angielskiego nie powinieneś mieć z tym problemu. górne opcje dotyczą dolnego panelu czatu. dopiero zaznaczenie, że chcesz miec drugi uaktywnia go - aktywujesz opcję "damage" i masz to, co chciałeś, + eventualnie "standard system message". proste? proste, tylko trzeba chcieć zrobić xd