jak w temacie, mam tyrra duelist z light serafem i pole co wiecej potrzebuje pod build pve, chodzi mi o epicki i certyfikaty z sub/dual klasy klejnoty itp
dayki w str , pole pve albo s80 , mrowka soul , octav war i tezza soul , bless zakena nawet nie kupuj farm coc bo w nowej kronice bedzie lepszy erring z coc i istina zwykla earing ,wydaje mi sie ze pod pve lepsza elegia hv. gdzie mozesz pod wiecej p def na +6/8 wwbic tak na naii robia wiec ja tak propinuje budowe tyrra i zmien sie ma wl albo deske bo glad dobry jest na pvp bardziej
karmiana, twilight knife, dyeki w wit, biżu starczy ci z questów z lvli 1-20. bij bez szotów bo bardziej ekonomicznie.
to zalezy bo budujesz albo pod pvp albo pve , pod pvp budujesz wszytsko w con i stuna a pve w str. wiec mozesz pare rzeczy zmienic np dayki +10 stt +5 con. , a co azerona to jak tam twoje cp ?;d
od zawsze panuje pewna zasada w grach (nie tylko w l2): coś pośredniego między pve i pvp nie sprawdza się ani w jednym ani w drugim trybie. albo inaczej - nie spełnia twoich oczekiwań zlotan. a co do azerona - przestańcie kopać leżącego, bo to takie typowo polaczkowe
nudne te topici robicie... nudne = a co do tematu - idz gosciu klep do 99 wrozki na timinels embrace, a potem pogadamy oczywiscie o ile wczesniej nie przestaniesz grac ... albo nie umrze serwer
generalnie budując tyrra pod pve budujesz go na patak i atakspeed. duale z hp/haste albo polka ale więcej zabawy będziesz miał na destro/wl/fisterze moim zdaniem.
jak chcecie sie mnie pozbyc; to modlcie sie by tak sie stalo - nienawidze ruskow - z wielka checia postawil bym im figurke z brazu na wycieraczce... ...wszystkim elo!
ze niby w jaki dołek? bo chyba jakiś randomek gesler myśli że wie lepiej co się u mnie dzieje. albo mamy tu wróżbitę macieja xd vere, nie kopie, po porstu odpowaidam na głupie pytanie. chcieć robić duelista na pve to jak chcieć tańczyć jezioro łabędzie w glanach.