1. Discord Support team Facebook l2central.info

Problem z Supportem ( skasowali mi całą adene )

Discussion in 'Archive 2.0' started by Irda(Dlo), Mar 30, 2015.

1. Irda(Dlo)

Irda(Dlo) User

witam, sprawa jest poważna, gdyż 5 dni temu dostałem bloka na postać irda, powodem było uzyskanie adeny z nielegalnego źródła, jak twierdził support, ja pamiętam dobrze ze sprzedałem recke na retri r99 za 100kk i 2 keye po 20 kk sztuka, po mojej interwencji i odczekaniu 5 dni bloka na głównej postaci na koncie ( irda) zalogowałem się i zobaczyłem zero adeny !! po prostu bez powodu i podania szczegółów support skasował mi całą adene, wiem ile miałem, niestety do tej pory nie otrzymałem informacji o itemach które skasowali oraz ilości adeny uzyskanej za sprzedanie tych ww itemów. napisałem do supportu ze sprawy tak nie zostawię - po za tym nie mogąc grać straciłem 5 dni pa, co zrobić dalej, iść do prawnika>?? mam szansę pozwać ich o straty jakie poniosłem ? bo jestem w stanie to zrobić.

2. Veredhiel

Veredhiel User

tylko i wyłącznie support jest tobie w stanie pomóc. co do sądu - wyśmieją ciebie ze względu na małą szkodliwość sprawy i małą sumę, o jaką toczyłaby się batalia. pozostaje tobie czekać i modlić się, że ci wyjaśnią powód usunięcia adeny/spróbują pomóc w w/w sprawie.

3. Lillim

Lillim User

niestety eula pozwala im praktycznie na wszystko, więc jeśli chcecie inwestować więcej kasy w tą grę to się zastanówcie 100 razy. :) dodam jeszcze że jak się kupuje na allegro to mogą to wykryć jakoś i wystarczy im podejrzenie nic nie muszą udowadniać... swoją drogą śmieszna suma

Last edited: Apr 2, 2015
  4. Nirvi

Nirvi User

a co jesli ktoś cos sprzedał na ah i kupił to ktoś z "nielegalną" adeną? udało mi się sprzedac na ah kilka rzeczy i teraz się boje, ze tez mi skasują adene. no jakiś nonsens. moga sprawdzić, ze cos było sprzedane na ah?

5. MusashiDVB

MusashiDVB User

skasują wam adenę i mi wyślą :). myślę, że zawsze robią dochodzenie i nikomu nie robią krzywdy bez powodu.

6. Nirvi

Nirvi User

o tym robieniu krzywdy bez powodu, to bym nie powiedziała, mam tylko nadzieje, ze w razie czego, nie bede musiala czekać tygodni, zeby odzyskać to co mi zabrali :p naszczescie nic mi jeszcze nie zabrali ! :d