1. Discord Support team Facebook l2central.info

[Pytanie]Serwer Core i nowy dodatek

Discussion in 'Archive 2.0' started by Hash92, Apr 12, 2015.

1. Hash92

Hash92 User

witam, niedawno zaczalem gre na serwerze core i martwi mnie jedno, ciagle serwer ma status light, nawet w godzinach szczytu nie widac nikogo na mapach (oprocz miast), i tu pojawia sie moje pytanie, warto grac jeszcze na 4game? czy lepiej przerzucic sie na serwery ncsoft, boje sie tego ze serwer za jakis czas moze zostac zamkniety.

i jeszcze jedno pytanie co do dodatku, serwer core dostaje go w tym samym momencie co serwery ncsoft?

2. Shanique

Shanique User

nie wiem na jakich lokacjach badałeś ten online... jeśli na 0-85 to faktycznie może być pustawo, z tegoż względu, że 90% serwera jest już 98+

core dostaje dodatki z lekkim +/- półrocznym opóźnieniem xd

3. Gleser

Gleser User

a serwer light jest dlatego bo serwer ma chyba na 5 tys graczy

4. Gleser

Gleser User

a ncwest to serwery botow

5. Hash92

Hash92 User

ok :) w takim razie zostaje na core :) dzieki za odpowiedzi.

6. Blejd

Blejd User

odpowiedzi odpowiedziami, a teraz wyslij siano na nick blejd - pobieram prowizje od odpowiedzi...

nie zapominaj - jako ze jestes nowy - mogles nie znac tej zasady - wybacze ci, ale tylko raz.

czekam na mail

elo

7. Gleser

Gleser User

haha blejd widze ze nowy biznes robisz ;d

8. Hash92

Hash92 User

wyslane ;)

9. a4se.

a4se. User

serwerty ncwesta sa jeszcze bardziej puste niż core. teraz dawali darmowy transfer z naia i z chronosa na magmeld bo magmeld był już u kresu....
    serwer jest light dlatego że jest ustawiony na 8000 graczy. jak ktoś napisał wcześniej na 5000 było na początku ale pierwszy siege i lagi ssów na początku serwera zmusiły administracje do podwyższenia capu ( gdzies chyba o tym pisali) z nieoficialnych źródeł okolo 19-20 na serwerze w normalne dni jest okolo 3500 graczy. w siege ponoć 4400 (nigdzie nie jest to potwierdzone, i jak mowie są to źródła nieoficialne, więc sam nie jestem ich pewien. a dostałem je jakoś 5 dni temu) kto wie 3500. w sumie jest bardzo prawdopodobne.

imo oplaca się grać na core, idz na dział funarts. dają tam filmy z pvp to zobaczysz ze serwer jest żywy.

powodzenia.