witam wszystkich jestem tu nowy ostatnio w l2 gralem pare ladnych lat temu i mam pare pytan: - mam aktualnie 50 lvl i przewinelo sie obok mnie doslownie pare osob niema juz low lvl na tym servie ? - sa jakies informacje odnosnie ilosci ppl online ? przy okazji szukam jakiegos klanu (aka) do rozwoju postaci. pozdrawiam
- levele wbija się zbyt szybko, żeby przez low lvl spoty przewijały się tłumy. z drugiej strony serwer jest już stary, więc nie spodziewaj się tam spotkać wielu osób. - jest to tajemnica innovy, nie udzielają nigdzie takich informacji przy okazji, jak pokrzyczysz w aden, że takiego klanu szukasz na pewno ktoś się odezwie prędzej czy później.
za ciężko iść do aden i zobaczyć ile jest ludzi tam i ocenić czy serwer jest martwy czy dobrze się trzyma. info jest niedostępne, aby było śmiesznie, tylko core nie ma udostępnionych liczników populacji, inne servery innovy da się znaleźć jak i ncwestu ile mają graczy.
że na niskich lokacjach nie ma graczy to wina fortune pockets. w aukcyjnym mozesz kupic lub wpadnie ci podczas bicia mobów. jeden fortune pockets lvl3 wbija od razu chyba coś kolo 50lvl. p.s. moim zdaniem przegieli z tymi paczkami bo gracze omijają lokacje i questy. wszystko staje się zbyt łatwe jak się sypnie dotacją .
mówisz o fortune pocket ktore leca tylko z mobów i nazywasz to dotacją? niedługo drop adeny będzie jednoznaczny z kupowaniem adeny za pieniądze
nie to miałem na myśli moja wina. zaczyczyna się od fortune pockets a konczy na plvl za adene niekoniecznie wyfarmioną. ale skoro ktoś tak lubi to na zdrowie.
38 lvl wbija jedna "kieszeń" lvl 3. ale i tak warto moim zdaniem omija się masę bezsensownych questów
pewnie. nie ma to jak bezsensowanie lvl gdzie nie ma praktycznie szans na party i robic jakeis bzdurne questy tylko po to zeby wbijac lvl na 40-50lvl. zamiast tych paczek powinno byc tak ,ze za moba na tym lvlu dostajesz 0,0000001%. wtedy bylby "klimat" starych kronik i wogole zajebiscie by sie gralo. jak czytam takie bzdury to mi sie odechciewa na forum wchodzic. oczywiscie, najlepiej zniechecic nowych graczy tym ,ze na pustych spotkach solo musieliby bic miliony mobow zeby dojsc do 85 i zaczac normalna gre. musashi, nie podoba ci sie szybkie lvlelowanie, paczki itd, idz na classica. tam bedziesz szczesliwy, bedziesz bil pol dnia te same moby zeby wbic 10% na 60 lvl. bedzie zajebisty klimat, fun i wogole.
wykopki zrobie bo przerwa techniczna. na classica pewnie zajrzę bo nigdy nie grałem we wczesnych kronikach zacząłem od god. nawiązując do szybkiego wbijania to śmieszą mnie postacie ze złotymi skrzydłami bez sprzętu. ostatnio zbiłem na parnas moją evisceraptor 98 takiego heala . coraz więcej kozaków z lvl w sprzęcie z eventu i psują ludziom instancje. level nalezy wbijac proporcjonalnie do ekwipunku bo inaczej wzbudza się złość i śmiech innych graczy. p.s. oczywiście nie dotyczy to doterów bo sobie kupia plvl , sprzęt i jeszcze murzyna żeby za nich grał .