1. Discord Support team Facebook l2central.info

Pośmiejmy się :D

Discussion in 'Archive 2.0' started by Arcialeth, Apr 25, 2015.

1. Arcialeth

Arcialeth User

witam
    zabawne rzecz spotkała mojego lubego. dostał maila:

"we noticed that you haven't migrated your account yet.
    migrating your account is easy, completely free, and takes only a few minutes. and, as a special bonus for all our longtime players, people who migrate their accounts before may 1, 2015 will receive 400 ncoin to spend in-game."

ładny, śliczny i od the lineage ii team <lineage2@ncsoft.com>

nie chcąc stracić postaci updatował po (uwaga) 2 latach nie grania w l2 i pokazał mu się ładny obrazek, że... zbanowano jego konto bo używał botów xddd
    nam nie zależy na graniu w tego nowego l2 po godness bo dla nas to totalna porażka i wyścig szczurów po nudnych jak flaki z olejem instancjach, ale jak botów ani on ani ja nie używaliśmy bo szkoda syfić komputer dla gry. najciekawsze też dostałam tego maila i normalnie strach (raczej nie, ale jak by ktoś się bał stracić :) ) uruchomić l2 haha :d

czekam z utęsknieniem na lineage ii core. na ruskim klasyku było bardzo fajnie i odprężająco i mam nadzieję, że uda się wystartować mimo wszystko z projektem i bez banowania normalnych graczy co słowo bot widzieli jak na czacie ktoś krzyczał, że boty go zabiły na himerach.

2. MusashiDVB

MusashiDVB User

nie ma z czego się śmiać pisz do supportu skoro jesteś czysty/a jak łza :) to ci odtworzą konto i postacie.

drape likes this.
  3. Natasha

Natasha User

już się wystraszyłam, bo nie gram od pewnego czasu z powodu wrednej choroby, a też dostałam tego maila. i tak myślę co oni wykombinowali, ale na szczęście na mojej postaci bana nie mam:)

4. a4se.

a4se. User

narzekaj że l2 god+ to wyścig szczórów z nudnymi instancjami, czekaj niecierpliwie na wyścig szczurów na l2classic z nudmym pvp i pve klikając non stop f1.

wow dostałeś/aś maila z ncwest, bardzo interesujące. właśnie to chciałem wiedzieć =f

5. ocio19

ocio19 User

nauczcie się angielskiego i potem siejcie dramaty i fermenty. ten mail dotyczy ncwest...
    więc możemy się pośmiać.. ale z ciebie.

btw czekasz na lineage 2 core? core ma się dobrze, i istnieje już ponad 3-4 lata xdddd

6. a4se.

a4se. User

=o jaki pojazd xd

7. Blejd

Blejd User

whoa:d to lubie :3

pls moar

8. ocio19

ocio19 User

byłoby moar ale nie odpisała:(