witam zabawne rzecz spotkała mojego lubego. dostał maila: "we noticed that you haven't migrated your account yet. migrating your account is easy, completely free, and takes only a few minutes. and, as a special bonus for all our longtime players, people who migrate their accounts before may 1, 2015 will receive 400 ncoin to spend in-game." ładny, śliczny i od the lineage ii team <lineage2@ncsoft.com> nie chcąc stracić postaci updatował po (uwaga) 2 latach nie grania w l2 i pokazał mu się ładny obrazek, że... zbanowano jego konto bo używał botów xddd nam nie zależy na graniu w tego nowego l2 po godness bo dla nas to totalna porażka i wyścig szczurów po nudnych jak flaki z olejem instancjach, ale jak botów ani on ani ja nie używaliśmy bo szkoda syfić komputer dla gry. najciekawsze też dostałam tego maila i normalnie strach (raczej nie, ale jak by ktoś się bał stracić ) uruchomić l2 haha :d czekam z utęsknieniem na lineage ii core. na ruskim klasyku było bardzo fajnie i odprężająco i mam nadzieję, że uda się wystartować mimo wszystko z projektem i bez banowania normalnych graczy co słowo bot widzieli jak na czacie ktoś krzyczał, że boty go zabiły na himerach.
nie ma z czego się śmiać pisz do supportu skoro jesteś czysty/a jak łza to ci odtworzą konto i postacie.
już się wystraszyłam, bo nie gram od pewnego czasu z powodu wrednej choroby, a też dostałam tego maila. i tak myślę co oni wykombinowali, ale na szczęście na mojej postaci bana nie mam
narzekaj że l2 god+ to wyścig szczórów z nudnymi instancjami, czekaj niecierpliwie na wyścig szczurów na l2classic z nudmym pvp i pve klikając non stop f1. wow dostałeś/aś maila z ncwest, bardzo interesujące. właśnie to chciałem wiedzieć =f
nauczcie się angielskiego i potem siejcie dramaty i fermenty. ten mail dotyczy ncwest... więc możemy się pośmiać.. ale z ciebie. btw czekasz na lineage 2 core? core ma się dobrze, i istnieje już ponad 3-4 lata xdddd