miałem zainstalowanego l2 i nie mogłem odpalić przez play na www. odinstalowałem wszystko , a teraz chce zassac od nowa i nie mogę. jakieś pomysły ?
ja najpierw się instaluję na krzesełku, łapię rękami ubitą kurę za nogi i opalam ją nad podpalonym denaturatem. może używasz złego paliwa?
podepnę się pod temat. dokładnie ten sam problem wystapił u mnie, 2 dni temu pograłem i wszystko było w porządku. dzisiaj nie pokazał się "play". stosowałem się do w/w porad, reinstalacje, ciasteczka, antywirusy, firewalle i jeszcze kilka innych solucji, które idzie znaleść na tym forum i nic. co ciekawe, na drugim kompie to samo. od ostatniego grania nic nie zmieniałem w oprogramowaniu, hardware, necie. /ot swoją drogą sposób uruchamiania l2 na tym serwie to jakiś żart.
czasem pomaga zmiana przegladarki, czasem reinstal sterownikow, a czasem nawet zainstalowanie bibliotek c++, net framework i java ja mialem podobnie ktos rzucil haslo zeby zmienic przegladarke a ja glupi reinstaluje sterowniki i biblioteki.
co powinno pomóc imho: 1) zamknąć przeglądarkę 2) z managera zadań wywalić 2 procesy związane z 4grames 3) odinstalować 4games 4) zainstalować po resetowaniu kompa 4games 5) zresetować kompa i powinno śmigać można też w między czasie wywalić odinstalować wszystkie wersje ms c++, zainstaluje się odpowiednia podczas instalacji 4games
te w/w porady pomagaja do restartu komputera, ja juz sie z tym ******** od paru dni i codziennie od nowa reinstalajce czyszczenie cookies itp tylko po to zeby odpalic pierdolona gre.
spytam inaczej, bo mnie huj powoli z tym strzela... opatentował ktoś sposób na odpalanie bez użycia przeglądarki? gwarantuję anonimowość.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska